Bios update hakkında

Kefren007

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
İyi günler arkadaşlar ben yeni sistem topluyorum. Elimde 3060ti vardı. Burda ve etrafta aldığım bilgilerle ryzen 5 5600 aldım. Anakart olarak ise Asus tuf gaming a520m-plus anakartı sipariş ettim. Sonra bir arkadaşım bios update yapmam gerektiğini söyledi, ben de aldığım incehesap sitesine arayıp sordum evet bios update yapmam gerektiği söylendi. Fakat ben ne yapacağımı bilmiyorum. Elimde başka işlemci mi olması gerekiyo. Garanti servisi yapar mı? Herhangi bir bilgisayarcıya götürürsem yapar mı?

F.A.L.C.O.N

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
50
Anakart normal şartlarda güncel ise ryzen 5000 ready desteği ile geliyor. Onun harici baktığım kadarı ile bios flashback yok yapmanız gereken tek çözüm yolu eski işlemci ile bios updatelemek

KS

Kefren007

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Anakart normal şartlarda güncel ise ryzen 5000 ready desteği ile geliyor. Onun harici baktığım kadarı ile bios flashback yok yapmanız gereken tek çözüm yolu eski işlemci ile bios updatelemek
bilmiyorum ama incehesapta bir tane müşteri hizmetleri çalışanı bios update yapmanız gerekiyor dedi, birisi gerekmiyor dedi. uğraşmak istemediğim için iptal ettim, anakart öneriniz var mı

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
KS

Kefren007