merhabalar benim yaklasık 8 aydır kullandıgım bilgisayırımın anakartını bios uptade yapamıyorum yardımcı olurmusunuz cok sayıda video izledim fakat yapamadım olmuyor du cunku anakart modelim gigabyte A520M H İŞLEMCİ RYZN55500 EKRAN KARTI 3060
en son 2022 de güncelleme almış glb o yüzden günceldirmerhabalar benim yaklasık 8 aydır kullandıgım bilgisayırımın anakartını bios uptade yapamıyorum yardımcı olurmusunuz cok sayıda video izledim fakat yapamadım olmuyor du cunku anakart modelim gigabyte A520M H İŞLEMCİ RYZN55500 EKRAN KARTI 3060
Kardeşim bu BİOS sürümüne dikkat et, bir harf bile yanlış yazıp yükleyince bilgisayar kullanılmaz hale geliyor. Allahdan dosya gözükmüyormuş ucuz yırtmışsın.Sorun ne? Ben de şu an a520ma pro güncelliyorum yarım saattir m flashta bios dosyası gözükmüyordu. Meğer a320ma pro driver indirmişim yanlışlıkla![]()
Aynen öyle. Neyse ki farklı modellerinki birbirini okumuyormuş. Ama anakartın sitesinden bios update haricinde indirilen chipset driver dosyasını yanlışlıkla farklı model ve farklı işletim sistemi için 2 defa yanlış kurdum. Sizce sorun olur mu?Kardeşim bu BİOS sürümüne dikkat et, bir harf bile yanlış yazıp yükleyince bilgisayar kullanılmaz hale geliyor. Allahdan dosya gözükmüyormuş ucuz yırtmışsın.
Bilgisayar açılıyorsa sorun yoktur, bence muhtemelen de BİOS sürümünü uptade etmedin.Aynen öyle. Neyse ki farklı modellerinki birbirini okumuyormuş. Ama anakartın sitesinden bios update haricinde indirilen chipset driver dosyasını yanlışlıkla farklı model ve farklı işletim sistemi için 2 defa yanlış kurdum. Sizce sorun olur mu?
Sonra ayrıca bios update yaptımBilgisayar açılıyorsa sorun yoktur, bence muhtemelen de BİOS sürümünü uptade etmedin.
Sorun olmaz, diye ümit ediyorum ben bilenler varsa bu konu hakkında yazan olur kardeşim sana ben bildiğimi söyledim.Sonra ayrıca bios update yaptım