Bir Çılgınlık Yaptım

okankayci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Selamlar,

Burdan öneriler ile rx 6600 almıştım 7 ay önce amazon ile görüşüp daha üst bir kart istediğimi değişim yapabilirmiyim diye sordum değişim yapılmıyor ama dilerseniz iade edin diye iletildi.

Kartı 12 ay taksitle 6500 tlye almıştım ve geri ödenecek tutar bu diye iletildi bende 2800 tl üstüne ekleyerek asus dual 6700xt siparişi verip eskisini iadeye gönderdim. 6700xt elime ulaştı kutusunu açmadım iadenin onaylanmadını bekliyorum şuan kartım incelemede mantıklı bir hareket mi sizce :)

Son düzenleme:

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,417
Selamlar,

Mantık çerçevesinde Amazon adamlık yapmış. Pek çok firma bu hareketi maalesef yapmıyor. Ama onun dışında 6500 TL + 2800 TL = 9.300 TL ediyor.

Akakçe üzerinden 9.299 TL'den başlıyor fiyatlar. Aynı fiyatlara gelmiş hemen hemen.

1678193666116.png

KS

okankayci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Selamlar,

Mantık çerçevesinde Amazon adamlık yapmış. Pek çok firma bu hareketi maalesef yapmıyor. Ama onun dışında 6500 TL + 2800 TL = 9.300 TL ediyor.

Akakçe üzerinden 9.299 TL'den başlıyor fiyatlar. Aynı fiyatlara gelmiş hemen hemen.

Ekli dosyayı görüntüle 16422
evet gerçekten büyük adamlar daha önce 1 yıl kullandığım gamepad arızalandı garanti sorun çıkardı ama amazon yineden aidesini alıp yanisini aynı fiyattan verdi helal olsun gerçekten.. Kart kutulu duruyor iade incelemede onaylandı maili gediği gibi parçalıyıcam kutusunu 😀😀

Maethril_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Şu Amazonun krallığını bazıları kötüye kullanmasa keşke. Hemen hemen aynı fiyata gelmiş ama iyi yapmışsınız bu bütçede en iyi kartlardan biri zaten 6700xt hayırlı olsun.

KS

okankayci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Şu Amazonun krallığını bazıları kötüye kullanmasa keşke. Hemen hemen aynı fiyata gelmiş ama iyi yapmışsınız bu bütçede en iyi kartlardan biri zaten 6700xt hayırlı olsun.
Nasıl kötüye kullanıyorlar bilmiyorum hocam ama benim niyetim kötü değildi yetersiz olduğunu hissediyorum warzone 2 oynuyorum tat vermiyor daha önce de bütçem yoktu çok mutlu oldum böyle olunca

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Çok iyi bir şey yapmışsınız bence. Amazon da ne kadar iyi çalıştığını tekrar kanıtlamış. Hayırlı olsun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri