- Tepki
- 2,986
Biraz zor bu fiyat olayı neysede tarih tarih zor çünkü her an piyasa değişiyorAyrı bir konu açsak, herkes bulduğu bütçesine göre güzel sistemleri fiyatı ve tarihi ile paylaşsa
Mesela
*** Sistemi *** Fiyat 26.06.2023
(link)
Böyle tartışsak arayanlara da bir fikir olur
@NotHappy
@Sahuraka
@Syqex
@ardateo
@Kürşat Kütükçü
ben biraz araştırma yapıp konuyu açayim
Ya normalde piyasa böyle değilde evet şu zamanda hiç belli değilBiraz zor bu fiyat olayı neysede tarih tarih zor çünkü her an piyasa değişiyor
öyle bir sorunda var hocamYa normalde piyasa böyle değilde evet şu zamanda hiç belli değil
Her gün neredeyse zamnlaniyor çalışıyoruz ama ben çalıştıkça piyasa artıyorYa normalde piyasa böyle değilde evet şu zamanda hiç belli değil
Aynen öyleHer gün neredeyse zamnlaniyor çalışıyoruz ama ben çalıştıkça piyasa artıyor
Zaten devam edilirde internetehergün dolar artıyor fiyat değişiyor sıkıntı gibi buna yapsanızda bence gene konu açılmaya devam edilcek
Tatilde olmak böyle bir şey galibaBen kahvaltımı yapıp bilgisayara geçeyim bulduğum tüm bilgisayarları konu açıp paylaşıcağım.
Tatilde olmak böyle bir şey galibabizde Arife günü dahil çalışıyoruz
Bayram olduğunu dahi unutuyoruz nereye kadar çalış bakalım artıktatildeyizde bizdede bayram telaşı felan var
Ekonomi durulmaz bulduğunuzu alın geçinBaktımda cidden olmaz bu şu an ekonomi durulunca yaparız