Bir Kaç Sorum var

wmusacans

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
iyi akşamar oamlar
1. sorum: ben şuan p topluom ielim toplama işlemi bitti monitör almam gerekiek ama bunun için daha 1 ay pc yyi kullanamiam minimum öneriniz nedir
2. sorum şuan bende anakart kasa psu var bunları kasaa montajlimmi oksa tüm parçaları alıncamı montajlim

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
PC'nizi tamamen toplayıp montajladığınızda en azında bir HDMI ile televizyona bile olsa bağlayıp görüntü alaıp alamadığınızı kontrol edin ve mümkünse Windows yükleyin. EN azından ilk etapta çok önemli bir sorun olmadığı anlamına gelir bu. Tabi PC'yi kullandıkça donanımın kararlı çalışıp çalışmadığı ve donanımların yeterli olup olmadığı belli olacaktır.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Monitör için bütçe belirtmeniz gerekir. Sistem 3070 yada 6700XT ve yüksek ise 2K monitör gerekir. Anakart için ben olsam işlemci , Ram eğer alınacaksa M2 SSD gibi parçaları bekleyip anakarta montajlardım ondan sonra kasanın içine takardım. PSU bağlantıları zaten kolay sayılır.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
iyi akşamar oamlar
1. sorum: ben şuan p topluom ielim toplama işlemi bitti monitör almam gerekiek ama bunun için daha 1 ay pc yyi kullanamiam minimum öneriniz nedir
2. sorum şuan bende anakart kasa psu var bunları kasaa montajlimmi oksa tüm parçaları alıncamı montajlim
Hocam daha anlaşılır yazabilirseniz öneride bulunacaklar için iyi olur.
Monitör için bütçenizi belirtin.
Montajlayabilirsiniz farketmez. Bence tüm parçaların teslim edilmesini bekleyin.

KS

wmusacans

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
Monitör için bütçe belirtmeniz gerekir. Sistem 3070 yada 6700XT ve yüksek ise 2K monitör gerekir. Anakart için ben olsam işlemci , Ram eğer alınacaksa M2 SSD gibi parçaları bekleyip anakarta montajlardım ondan sonra kasanın içine takardım. PSU bağlantıları zaten kolay sayılır.
rx 6600

KS

wmusacans

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
bütçe 3.5K ve 27" olursa ii olur zor ama olsn

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
IPS panel indirimde gözüküyor kalitesini bilmiyorum ama bütçeye yakın olduğundan yine de paylaşıyorum.

Bu da VA panel ama en azından Asus TUF bilinirlik açısından bana göre daha iyi. Bilen başka biri bakarsa da yorum yapabilir ben acer nitro monitörlerinin kalitesini bilmiyorum yoksa özelliklere göre o da alınabilir.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
IPS panel indirimde gözüküyor kalitesini bilmiyorum ama bütçeye yakın olduğundan yine de paylaşıyorum.

Bu da VA panel ama en azından Asus TUF bilinirlik açısından bana göre daha iyi. Bilen başka biri bakarsa da yorum yapabilir ben acer nitro monitörlerinin kalitesini bilmiyorum yoksa özelliklere göre o da alınabilir.
1. ürün alınır diye düşünüyorum. Acerin F/P amaçladığı ürünlerden biri muhtemelen. Yorumlar da iyi görünüyor.

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,118
Düzgün bir dil ile yazılmamış (İmla kurallarına uygun olmayan) konular forum kuralları gereği yasaktır. Konu açarken biraz daha özen gösterebilirsiniz.

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Düzgün bir dil ile yazılmamış (İmla kurallarına uygun olmayan) konular forum kuralları gereği yasaktır. Konu açarken biraz daha özen gösterebilirsiniz.
Ben klavyesi bozuk diye düşünmüştüm :D Bu kadar hata ve eksik bir arada Demet Akalın misali bir katliam oluyor maalesef haklısınız. Ben de arada kaçırabiliyorum iş arasında vs. hızlı yanıt vermem gereken zamanlarda. Ama burada birbirimize örnek de olmamız önemli.

KS

wmusacans

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
Ben klavyesi bozuk diye düşünmüştüm :D Bu kadar hata ve eksik bir arada Demet Akalın misali bir katliam oluyor maalesef haklısınız. Ben de arada kaçırabiliyorum iş arasında vs. hızlı yanıt vermem gereken zamanlarda. Ama burada birbirimize örnek de olmamız önemli.
klavyem bouk öür dilerim

KS

wmusacans

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
oamlar parasını nası apim ben daha pc yyyi tamamlamadım yyani hher parçayı alırken yyyana para atıımmı yyoksa direk sonradan kendidm çalışarak mı biriktirim ör 800 tlm var ram 500 tl 300 tl i kenara atıp monitör alırkenmi kullanim???

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri