- Tepki
- 0
MSI MAG FORGE 101M TEMPERED GLASS 4x120mm RGB FANLI MidT ATX KASA
Bilgisayar kasası bu fan çoklayıcı almayı düşünüyorum.Bu çoklayıcı olur mu uyumlu mu? Kasa 6 fanli.
O kablo DP kablosu ayrıyetten almana gerek yokMSI MAG FORGE 101M TEMPERED GLASS 4x120mm RGB FANLI MidT ATX KASA
Bilgisayar kasası bu fan çoklayıcı almayı düşünüyorum.
Bu çoklayıcı olur mu uyumlu mu? Kasa 6 fanli.
MSI Optix MAG245R2 23.8'' 170Hz 1MS(MPRT) FreeSync PREMIUM OYUNCU MONİTÖR
Monitör için HDMI ve displayport almam gerekiyor mu? Monitörün içinde bu kablo çıktı.Ekli dosyayı görüntüle 15550
Monitörün kutusundan kablo çıktı ama DP mi yoksa HDMI mı bilmiyorumMonitör içinde DP kablosu çıktıysa yeterli olur
DP kablosuMonitörün kutusundan kablo çıktı ama DP mi yoksa HDMI mı bilmiyorum
DP kablosu oMonitörün kutusundan kablo çıktı ama DP mi yoksa HDMI mı bilmiyorum
Cevap için teşekkürler peki fan çoklayıcı hakkında bilginiz var mı?O kablo DP kablosu ayrıyetten almana gerek yok
TeşekkürlerDP kablosu
rica edeirmCevap için teşekkürler peki fan çoklayıcı hakkında bilginiz var mı?
Teşekkürler
Rica ederim. O çoklayıcılara 3-4 adetin üstünde fan takarsan yanabilirCevap için teşekkürler peki fan çoklayıcı hakkında bilginiz var mı?
Teşekkürler
Peki öneriniz var mı? Kasaya 6 fan takmayı düşünüyorum. Fan çoklayıcı için l.Rica ederim. O çoklayıcılara 3-4 adetin üstünde fan takarsan yanabilir
Hocam fanların 3 pin mi 4 pin miPeki öneriniz var mı? Kasaya 6 fan takmayı düşünüyorum. Fan çoklayıcı için l.
Hocam fanların 3 pin mi 4 pin
Kasayla birlikte gelen fanlar 4 pinliHocam fanların 3 pin mi 4 pin mi
Teşekkürler![]()
ID-COOLING HA-02 8 Port Fan Çoklayıcı PWM ARGB Fan Kontrolcü Fiyat
ID-COOLING HA-02 8 Port Fan Çoklayıcı PWM ARGB Fan Kontrolcü uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Rica ederimTeşekkürler