egmnphlvn Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 26 Haz 2023 Mesajlar 15 Tepki 1 Konum Bursa 9 Tem 2023 #1 Arkadaşlar pc ye aynı anda 2 kulaklık bağlayıp ikisinden de aynı anda aynı ses gelsin istiyorum mümkün mü nasıl yapabilirim ?
Arkadaşlar pc ye aynı anda 2 kulaklık bağlayıp ikisinden de aynı anda aynı ses gelsin istiyorum mümkün mü nasıl yapabilirim ?
Sahuraka Mrxsahuraka Moderatör Katılım 29 Eki 2022 Mesajlar 20,404 Tepki 5,057 9 Tem 2023 #2 egmnphlvn' Alıntı: Arkadaşlar pc ye aynı anda 2 kulaklık bağlayıp ikisinden de aynı anda aynı ses gelsin istiyorum mümkün mü nasıl yapabilirim ? Genişletmek için tıkla ... Mümkün 2 tane kulaklığı farklı soketlere tak olur
egmnphlvn' Alıntı: Arkadaşlar pc ye aynı anda 2 kulaklık bağlayıp ikisinden de aynı anda aynı ses gelsin istiyorum mümkün mü nasıl yapabilirim ? Genişletmek için tıkla ... Mümkün 2 tane kulaklığı farklı soketlere tak olur
KS egmnphlvn Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 26 Haz 2023 Mesajlar 15 Tepki 1 Konum Bursa 10 Tem 2023 Konu Sahibi #3 Sahuraka' Alıntı: Mümkün 2 tane kulaklığı farklı soketlere tak olur Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
Sahuraka' Alıntı: Mümkün 2 tane kulaklığı farklı soketlere tak olur Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim