Vücuduna ve yaptığın antrenmana göre değişir ama biri seni 5-6 ay sonra gördüğünde spora mi başladın ya da zayiflamissin dedirtir. Vücut hatlarim belli olsun kaslar belirgin olsun dersen 1-1.5 senespora başlamayı düşünüyorum vücut kaç ayda kendini toplamaya başlar şekillenir
Reis sen zayıf kalmışsın az kilo alEvde spor yapıyorum kilo eksiğim dışında belirgin kas yapım var kendimce özellikle karın kası ağırlıklı çalışıyorum en dikkat çekici yer orasışuan 4 dilimim var 6 yi zorluyorum ama çok zormuş be
![]()
Çalışıyorum valla ama olmuyor galiba yoğun tempo da çalışıyorum haftaici ne yesem yakıyor vücutReis sen zayıf kalmışsın az kilo al
Yaptığın antrenman ağırlığına göre değişir ama ortalama 6 ayspora başlamayı düşünüyorum vücut kaç ayda kendini toplamaya başlar şekillenir
Diyetsiyene gitO değil de nasıl kilo alınır ya 22 yaşındayım 50 55 arasıyım 60 olsam yeter de alamıyorum hiç ne yapmalıyım ?
hastalığın olabilir milletimiz genetik diye hiçbirşey yapmıyor ama sen doktoruna gitO değil de nasıl kilo alınır ya 22 yaşındayım 50 55 arasıyım 60 olsam yeter de alamıyorum hiç ne yapmalıyım ?
Valla tam üstüne bastın bende genetik diye hiç bir şey yapmıyorumhastalığın olabilir milletimiz genetik diye hiçbirşey yapmıyor ama sen doktoruna git
Bak şimdi gün boyunca ufak ufak ama kalori değerli yüksek şey ye mesela çikolata doyurmaz ama kalori değeri yüksek saat 9 dan sonra (aksam) asil yemek istediğin yemekleri ye gece yatmadan çay içValla tam üstüne bastın bende genetik diye hiç bir şey yapmıyorum
Hocam ben hiç kahvaltı yapmıyorum günde 2 öğün öğle ve akşam sadece belki birde 12 1 gibi ufak bir atıştırmalık sorun kahvaltıda olabilir mi?Bak şimdi gün boyunca ufak ufak ama kalori değerli yüksek şey ye mesela çikolata doyurmaz ama kalori değeri yüksek saat 9 dan sonra (aksam) asil yemek istediğin yemekleri ye gece yatmadan çay iç
Kahvaltı kilo için önemli hocam sabah en kötü yumurta sevmiyorsanız peynir ekmek birsey yiyin öğlen kesinlikle hafif yiyin yani mesela atıştırmalık olarak pop kek yada haribo falan akşam yemeğini çok ama çok ağır yiyin mesela cigkofte, kısır o tarz yani seni sisirebilecek şeyler (not: kilolu olmak berbat birsey bence böyle 50 60 devam et sonradan obezlikten daha çok çekersin)Hocam ben hiç kahvaltı yapmıyorum günde 2 öğün öğle ve akşam sadece belki birde 12 1 gibi ufak bir atıştırmalık sorun kahvaltıda olabilir mi?
Okul alışkanlığı yüzünden o dönem ( lise ) sabahın köründe kalktığım için kahvaltı yapmazdım sonra böyle devam etti çok kilolu olmak istemiyorum da bı 10 kilo daha alsam hiç fena olmazdı bende görüyorum çevremdeki obeziteli insanları hayatı her açıdan zora sokuyor ciddenKahvaltı kilo için önemli hocam sabah en kötü yumurta sevmiyorsanız peynir ekmek birsey yiyin öğlen kesinlikle hafif yiyin yani mesela atıştırmalık olarak pop kek yada haribo falan akşam yemeğini çok ama çok ağır yiyin mesela cigkofte, kısır o tarz yani seni sisirebilecek şeyler (not: kilolu olmak berbat birsey bence böyle 50 60 devam et sonradan obezlikten daha çok çekersin)
Evet mesela ben her ne kadar vermeye calissamda (sağlıksal problemlerimde var) veremiyorum bu sebeple spor a gidiyorum en azından vücudum sarkmiyorOkul alışkanlığı yüzünden o dönem ( lise ) sabahın köründe kalktığım için kahvaltı yapmazdım sonra böyle devam etti çok kilolu olmak istemiyorum da bı 10 kilo daha alsam hiç fena olmazdı bende görüyorum çevremdeki obeziteli insanları hayatı her açıdan zora sokuyor cidden
doktoruna gitmeni tavsiye ederimValla tam üstüne bastın bende genetik diye hiç bir şey yapmıyorum
Anladım hocam geçmiş olsunEvet mesela ben her ne kadar vermeye calissamda (sağlıksal problemlerimde var) veremiyorum bu sebeple spor a gidiyorum en azından vücudum sarkmiyor
Fırsat bulursam gideceğimdoktoruna gitmeni tavsiye ederim