Biraz Birikim Biraz Krediyle PC Alalım Dedik Zam Dönemine Denk Geldik

Cihat123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Bu fiyat artışları ne böyle bu gidişle imkansız herhalde alamayacağız biriktirdiğimiz paranında ederi kalmadı

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
valla yapacak bir şey kalmadı dolar kurundan sonra dahada ne eski fiyatlar geliir ne sistemler gelir moralim çok bozuk

omerclpkl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
çok iyi anlıyorum sizi.. 1 ayda fiyatlar çok değişti. hele bi de asgari ücret zamı gelirse bizim pc hayalleri yine hayal olarak kalacak

KS

Cihat123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Valla iyice bunaldım. Çalışıp kazandığın parayla istediğin hiç birşeyi alamıyorsun böyle sistem olurmu

çok iyi anlıyorum sizi.. 1 ayda fiyatlar çok değişti. hele bi de asgari ücret zamı gelirse bizim pc hayalleri yine hayal olarak kalacak
Napacaz bilmiyorum

omerclpkl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Valla iyice bunaldım. Çalışıp kazandığın parayla istediğin hiç birşeyi alamıyorsun böyle sistem olurmu

Napacaz bilmiyorum
haklısınız hocam. kazandığımız paranın hiçbir değeri yok, bir şey sahibi olamıyoruz. en basitinden bir bilgisayar, bir telefon almak için bile türlü türlü yollar arıyoruz. yani onca saat çalışıp bir şey sahibi olamamak koyuyor bana. bizim ülkemizde yaşamak zor ve stressli. yapacak bir şey yok hayat devam ediyor

KS

Cihat123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
haklısınız hocam. kazandığımız paranın hiçbir değeri yok, bir şey sahibi olamıyoruz. en basitinden bir bilgisayar, bir telefon almak için bile türlü türlü yollar arıyoruz. yani onca saat çalışıp bir şey sahibi olamamak koyuyor bana. bizim ülkemizde yaşamak zor ve stressli. yapacak bir şey yok hayat devam ediyor
Aynen öyle zor valla çok zor

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
eKoNoMi Eyİ Eyi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri