selamlar şimdik ben bir hazır sistem sipariş ettim sistem geldi sistemin kasası bitfenix flow beyaz kasa FRGB diye geçiyor fanların rengini tek renk yapabilirmiyim rainbow yerine veya tamamen nasıl kapatabilirim
ışıkları kapatamıyorum yani hocam yeni argb fan almam lazım ?Frgb sabit bir renkte yanar ışıklar sönmez kontrol edilmez rainbow da diyebiliriz buna
Evet sabit yanar değişmez fan alman lazım a-rgb alacaksan anakart da a-rgb girişi olması lazım veya kasa da kontrolcü olması lazım onlara da dikkat etışıkları kapatamıyorum yani hocam yeni argb fan almam lazım ?
var diye biliyorum hocam anakartım b 550m ds3h rev1.7 teşekkürler vakit ayırdığınız için..Evet sabit yanar değişmez fan alman lazım a-rgb alacaksan anakart da a-rgb girişi olması lazım veya kasa da kontrolcü olması lazım onlara da dikkat et
Kablonun resimlerini atabilir misinEkli dosyayı görüntüle 30594
hocam kusura bakmayın tekrar yazıyorum. fanlarda 2 adet kablo çıkıyor birisi şeritli diğeri ise sade bunlardan birisini koparsam aydınlatma gidermi acaba yoksa birisi güç girişi diğeri ise hız kontrol kablosumu. bazı zamanlar pc nin 1 gün boyunca açık kalması gerekecek pc yatağın yanın da olduğu için açık olduğun da uyumam imkansız... şimdiden teşekkürler