- Tepki
- 889
Merhabalar,
Ryzen 5 5600g 2600TL olmuş.
Ryzen 5 5600g 2600TL olmuş.
Moderatörün son düzenlenenleri:
İndirim bitmiş galiba bende de aynısı yazıyor.4202 Yazıyor bende, yanlış yerdenmi bakıyorum ?
Hocam merak ediyorum sisteminiz varken böyle indirimli şeyleri alıp sonra satıyor musunuz ?Çok iyi fiyatlı çektim bir tane . Paylaşmaya fırsatım olmadı ama saatlerce o fiyatta kaldı.
Hocam işlemcinin daha iyi ndn aldınız ve cidden ekran kartı alamayıp sonra alacaklar için müq fırsat.Çok iyi fiyatlı çektim bir tane . Paylaşmaya fırsatım olmadı ama saatlerce o fiyatta kaldı.
Burda sorulmuşHocam merak ediyorum sisteminiz varken böyle indirimli şeyleri alıp sonra satıyor musunuz ?
Hayır dostum , YouTube içerik için alıyorum farklı bir planım var . Ayrıca bu güne kadar hiç kar amacı gütmedim bileşenlerden .Hocam merak ediyorum sisteminiz varken böyle indirimli şeyleri alıp sonra satıyor musunuz ?
Yok inanıyorum ama meraktan sordum videonuzu çektikten sonra mesela boşta kaldı satıyorsunuzdur diye tahmin ettim sormak istedim.Hayır dostum , YouTube içerik için alıyorum farklı bir planım var . Ayrıca bu güne kadar hiç kar amacı gütmedim bileşenlerden .
Hatta en son mag Core liquid i aldığım fiyattan 650 TL den sattım dilersen ss bırakabilirim. Ayrıca ben ürünleri genellikle insta üzerinden almadan paylaşıyorum .
Cevapladım dostum . Hatta YouTube kanalımdaki tüm sistemler vb de ya kullandığım ya çevreme topladığım ya da aldığım sistemler . Onları da al sat yapmıyorum . Attığım taş ürküttüğüm kuşa değmez , ticaretteki etiğime de uymaz.Hocam işlemcinin daha iyi ndn aldınız ve cidden ekran kartı alamayıp sonra alacaklar için müq fırsat.
İllahaki ihtiyaç oluyor çevremden vb , ihtiyaç olursa aldığım fiyattan satıyorum , eğer ihtiyaç olmazsa da ilk DC den sunuyorum takipçilerime , ihtiyacı olan varsa onlara gidiyor yoksa yine aldığım fiyattan pazarlıksız satıyorum.Yok inanıyorum ama meraktan sordum videonuzu çektikten sonra mesela boşta kaldı satıyorsunuzdur diye tahmin ettim sormak istedim.
Yaptığınız şey çok iyi kanalınız olduğunu biliyordum ismini bilmiyordum hemen bakıyorumİllahaki ihtiyaç oluyor çevremden vb , ihtiyaç olursa aldığım fiyattan satıyorum , eğer ihtiyaç olmazsa da ilk DC den sunuyorum takipçilerime , ihtiyacı olan varsa onlara gidiyor yoksa yine aldığım fiyattan pazarlıksız satıyorum.
Baktım birkaç videonuza umarım kanalınız büyür ve daha kaliteli içerikler yaparsınız yolunuz açık olsun <3Kanalının adı Tükkan , YouTube de bakabilirsin link de mevcut biomda . Umarım keyif alırsın.
Eyvallah dostum keyifle izlersin umarım. Keyifli forumlar.Baktım birkaç videonuza umarım kanalınız büyür ve daha kaliteli içerikler yaparsınız yolunuz açık olsun <3