Black Friday İçin SSD Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KeshKaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayarıma SSD almak istiyorum. 200-250 TL ye kadar SSD önerisi istiyorum. Daha ucuza da olabilir. F/P ürünü windows kurmalık yeterli olacaktır. 

Teşekkürler.  :heart:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Samsung SSD 'lerdeki kontrolcü ve içerisindeki bileşen kalitesi hep en üst seviyededir. Daha uzun yıllar kullanım sunar bu indirimlerde SSD tercihi yapılacaksa Samsung markasından yana olmalı bu seçim.

KS

KeshKaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Samsung SSD 'lerdeki kontrolcü ve içerisindeki bileşen kalitesi hep en üst seviyededir. Daha uzun yıllar kullanım sunar bu indirimlerde SSD tercihi yapılacaksa Samsung markasından yana olmalı bu seçim.

860 evo mu öneriyorsunuz yani?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows içerisindeki her yazılımın yüklenme hızı artar SSD ile ve evet Windows ve bir kaç oyun kurmaya yeterli 120 GB Adata markasıda pişman etmez.

KS

KeshKaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Windows içerisindeki her yazılımın yüklenme hızı artar SSD ile ve evet Windows ve bir kaç oyun kurmaya yeterli 120 GB Adata markasıda pişman etmez.

O zaman 240'a o kadar para vermeye gerek yok. 120 bana yeterli gibi gözüküyor ::) Bunu alacağım o zaman. Buna ayrıyetten ne lazım bilgisayar için? Kablo tak-çalıştır mantığı mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Aslında WD Green 240 GB şu sıralar 240-250 TL civarında satılıyor bence onu alabilirsiniz ama yeter dersiniz sıkıntı yok tabi. Genelde SSD lerden kablo çıkmaz anakart içindeki SATA kabloları ile bağlamanız gerekiyor yoksa bir SATA 3 kablosuda alın birde kasanızda SSD montaj yeri varmı bakın kasa özelliklerinde yazar genelde. Ya ayrı ufak bir yer olur yada HDD nin büyük olan yuvasında montaj yerleri olur. Tak çalıştır sonrası bu kadar.

KS

KeshKaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kasa Dark N10 yer var diye hatırlıyorum. M597R2.0 anakart modelim sata kablosu vardır büyük ihtimal :) Alıyorum o zaman?

KS

KeshKaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Dark N10 içinde yuva var SSD için montaj için sıkıntı ve kabloda varsa alabilirsiniz.

Sıkıntı derken hocam?

met 61' Alıntı:
30 GB' a  yakın, sadece win 10 kaplıyor. :)

Gerisi yeter bana. Öyle ağır oyunlar oynayan birisi değilim. HDD yi depolama için kullanırım işte yine :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri