Yardım Blackshak V2X Aldım Ama 7.1 Olayını Yapamadım

Zenitsu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
galiba kutu içinden kod gibi bişey çııkıyomuş ama bnde direk kod çııkmadı barkod vardı sadece ve barkodu okutup kodu ucretsiz alın diyodu ama onu yapamadım işte yardımcı olacak biri varsa çok mutlu olurum

Kadirxvp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
galiba kutu içinden kod gibi bişey çııkıyomuş ama bnde direk kod çııkmadı barkod vardı sadece ve barkodu okutup kodu ucretsiz alın diyodu ama onu yapamadım işte yardımcı olacak biri varsa çok mutlu olurum
Hocam nerden aldın link atarmisin

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
hocma merhabalar

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
şöyle yapıyorsunuz :
padi çıkarıyorsunuz s.n diye birşey çıkıyor googleye razer kayıt ol yazıp kayıt olduktan sonra cihaz ekle diyorsunuz size seri numarası - aldığınız tarih - ad soyad soruyor sonra mailinize bakıyorsunuz yollamış oluyorlar kodu. (2mail atıyor 2sinden birinde) Sonra googleye razer 7.1 yazın indirin ve şu videoyu takip edin :

teşekkürlet :)

KS

Zenitsu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam nerden aldın link atarmisin
itopya dab aldım kral direk gittim beylikdüzü magazasından aldım

şöyle yapıyorsunuz :
padi çıkarıyorsunuz s.n diye birşey çıkıyor googleye razer kayıt ol yazıp kayıt olduktan sonra cihaz ekle diyorsunuz size seri numarası - aldığınız tarih - ad soyad soruyor sonra mailinize bakıyorsunuz yollamış oluyorlar kodu. (2mail atıyor 2sinden birinde) Sonra googleye razer 7.1 yazın indirin ve şu videoyu takip edin :

teşekkürlet :)
çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınız

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri