Kullanıyorum, memnunum. Ses ayarlaıArkadaşlar Blackshark v2 almaya karar verdim. Kullanan arkadaşlar ses ayarları vs. ve değerlendirme yapabilir mi parasına değer/değmez diye teşekkürler.
ses ayarlarını atar mısın eğer fps oyunları oynuyorsanKullanıyorum, memnunum. Ses ayarlaı
zaten güzel ama ayarları yapınca çok daha iyi oluyor.
Parasına piyasaya göre değer.
GÜNCEL | ses kasma nasılbenim kargom yeni geldi şuan sadece çızırtı sorunu var gibi ya da ben ayarlayamadım onun dışında güzel
ustam mikrofonu nasıl ? mikrofon almak istiyortum ama yayın için kulaklık mı alsamn acaba?Kullanıyorum, memnunum. Ses ayarlaı
zaten güzel ama ayarları yapınca çok daha iyi oluyor.
Parasına piyasaya göre değer.
gayet iyi ama dedim gibi daha tam ayar çekemedim ses yüksek olduğu için herhalde dışarı çok ses veriyorGÜNCEL | ses kasma nasıl
Bayağı güzel. Thx olayı olduğu için gelişmiş düzeyde ses kasma var.GÜNCEL | ses kasma nasıl
ses ayarları atar mısın kanka bende almayı düşünüyorumdaBayağı güzel. Thx olayı olduğu için gelişmiş düzeyde ses kasma var.
Bende V2 var ama ses ayarlarını atamam, bilgisayara erişimim yok. Evimi taşıyorum. Çok acelesi yoksa birkaç güne atarım.olm benim konuya kimse bakmıonolan konuya yazıncada cevap alamıyom