Blackshark V2 Se Kulaklığın Sağ Kanaldan Sesin Az Gelmesi Sorunu

serdar_gs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese merhaba.
Razer BlackShark V2 SE kulaklık aldım bir kaç aydır kullanıyorum. Aldığım günden itibaren şöyle bir sıkıntı yaşıyorum bilgisayarı her açtığımda sağ kanal %50 düzeyinde açılıyor. Ses düzeyi ve sol kanal %100 iken sağ kanal %50 ayarlı şekilde açılıyor dolayısı ile bilgisayarı her açtığımda ses ayarlarından sağ kanalı %50 düzeyinden %100'e almak zorunda kalıyorum.

Çözüm denemelerim:
-Razer Synapse 3 uygulamasını silip daha sonra sistemi yeniden başlatarak 'RazerDriverCleanup' uygulaması ile temizlemek.
-Razer Synapse 3 üzerinden farklı profil açmak, programın ayarlarını sıfırlamak.
-Realtek ses kartı driverini silip baştan kurmak.
-Kulaklık USB girişini farklı USB girişlerinden denemek.
-2+1 hopörlörün bağlantısını keserek sadece kulaklık bağlı şekilde sistemi açmak.
-Aklıma gelmeyen bir kaç farklı deneme vs.

Sorun yazılımsal mı donanımsal mı bilmiyorum ama nedense yazılımsal olduğu mantığıma yatıyor. İlk fırsatta farklı bir bilgisayar üzerinde deneyeceğim kulaklığı.
Windows 11 Pro kullanıyorum BIOS, Chipset, LAN, Audio, Ekran Kartı ve Windows olmak üzere tüm bileşenler son sürüm güncel durumda.

Çözüm olarak ses düzeyi, sol kanal ve sağ kanalı %50 olarak ayarladım artık bilgisayarı açtığımda hepsi %50 olarak açılıyor. Sesi arttırmak adına da kulaklık üzerinden ses ayar tuşuna orta düzeyle full arasında bir noktaya getirerek geçiçi bir çözüm yaptım.

Ekli dosyalar

• sadasd.png
    sadasd.png
    75.1 KB · Görüntüleme: 6
  • ddsdd.png
    ddsdd.png
    82.9 KB · Görüntüleme: 7

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri