Blackshark V2 Vs Arctis 5 Vs Corsair Hs80 Vs Cloud 2

Emirr_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Arkadaşlar oyun içn en iyisi cloud 2 gibi ama oyunla beraber müzik dizi filmde izliyorum o yüzden benım aklımda hs80 veya arctis 5 yatıyor.HS80 kullanıcısı varsa yardımcı olursa cok sevınırım

kirmizisarap

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
86
Bence hepsi iyi. Hiçbirinde pişman olacağını düşünmüyorum.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Arkadaşlar oyun içn en iyisi cloud 2 gibi ama oyunla beraber müzik dizi filmde izliyorum o yüzden benım aklımda hs80 veya arctis 5 yatıyor.HS80 kullanıcısı varsa yardımcı olursa cok sevınırım
Arctis 5 ele diğerleri kadar iyi ses kasamassın.
Cloud 2 şu an gereksiz pahalı ama güzel ses kastırır

Bence yine en iyisi blackshark v2

Hepsi iyi değil

KS

Emirr_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Aklımda hs80 var ve void elitten daha ıyı oldugunu söyledı bır kanal rakip kanallardan bırısı.Benım eskı kulaklıgımda void elite ve rahattı cıdden mıkrofon performansı da ıyıdı

Arctis 5 ele diğerleri kadar iyi ses kasamassın.
Cloud 2 şu an gereksiz pahalı ama güzel ses kastırır

Bence yine en iyisi blackshark v2

Hepsi iyi değil
hs80 ve blackshark v2 arasında kaldım aslında arctis 5 ve cloud2 su an cıdden gereksız pahalı

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Aklımda hs80 var ve void elitten daha ıyı oldugunu söyledı bır kanal rakip kanallardan bırısı.Benım eskı kulaklıgımda void elite ve rahattı cıdden mıkrofon performansı da ıyıdı

hs80 ve blackshark v2 arasında kaldım aslında arctis 5 ve cloud2 su an cıdden gereksız pahalı
Arctis 5 özellikle asla alınmaz. Blackshark v2 öneririm ben daha rahat ses kasarsınız ve müzik film performansı gayet iyi

@Fatih ALEMDAR
@Ritim Ustası
@oware
Kullanıyor blackshark v2

Ritim Ustası ve oware tavsiyem ile aldı sorularınızı sorabilirsiniz

KS

Emirr_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Arctis 5 özellikle asla alınmaz. Blackshark v2 öneririm ben daha rahat ses kasarsınız ve müzik film performansı gayet iyi

@Fatih ALEMDAR
@Ritim Ustası
@oware
Kullanıyor blackshark v2

ya ikisi arasında kaldım cıdden hs80nın tasarımı cok hosuma gıdıyor raze barracuda x kullanmıstım razer kulaklıgı hıc hosuma gıtmemıstı ondan yargım var blackshark v2ye

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
ya ikisi arasında kaldım cıdden hs80nın tasarımı cok hosuma gıdıyor raze barracuda x kullanmıstım razer kulaklıgı hıc hosuma gıtmemıstı ondan yargım var blackshark v2ye
Barracuda x 2021 ise iyi değil zaten barracuda x 2022 ise dışarı kullanımı için gibi diyeyim yani oyunlarda felan yetersiz

Blackshark v2 çok daha iyi

KS

Emirr_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Barracuda x 2021 ise iyi değil zaten barracuda x 2022 ise dışarı kullanımı için gibi diyeyim yani oyunlarda felan yetersiz

Blackshark v2 çok daha iyi
ya aslında hs80ı alıp ıade ederım dıcem de ıtopyada ucuz ıtopyada da ıade sorunu varmıs sanırm

KS

Emirr_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
O dediğinizi yapmak için amazondan almanız gerek
hepsiburada da iade konusunda iyi ve amazon en iyisi cidden aslında hs80 alırsam pişman olcagımı sanmıyorm elite serisinden daha iyi ses konusu ve rahatlık konusu diyorlar kullanıcılar eger burda da bulabılırsem hs80 kullancısı bakıcam

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
hepsiburada da iade konusunda iyi ve amazon en iyisi cidden aslında hs80 alırsam pişman olcagımı sanmıyorm elite serisinden daha iyi ses konusu ve rahatlık konusu diyorlar kullanıcılar eger burda da bulabılırsem hs80 kullancısı bakıcam
Şu an burada hs80 kullanıcısı bulabileceğinizi sanmıyorum

Razer hiç mi istemiyor musunuz

KS

Emirr_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Şu an burada hs80 kullanıcısı bulabileceğinizi sanmıyorum

Razer hiç mi istemiyor musunuz
yanı razerın mouseları hosuma gıdıyor deathaddder serisinden bi mouse var hosuma gıdıyor mouse ama kulaklıktan rahatlık konusunda suphe edıyorum ondan korkuyorum

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
yanı razerın mouseları hosuma gıdıyor deathaddder serisinden bi mouse var hosuma gıdıyor mouse ama kulaklıktan rahatlık konusunda suphe edıyorum ondan korkuyorum
Gayet rahat hocam hafif baya

Bu kulaklığı gayet iyi

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329

@Fatih ALEMDAR
@Ritim Ustası
@oware
Kullanıyor blackshark v2

V2 özellikle thx cihazı olduğu için aşırı iyi bir şekilde ses kasılıyor. O bütçelerde alınabilecek en iyi cihaz. Arctis 5 konforu ortalama ses kalitesi berbat. Bakın burada size söylüyorum, THX özelliğini kullandığınız anda başka hiçbir kulaklık kullanmak istemeyeceksiniz.

Cloud 2de çok eskidi, programı yok. Kumanda bozuluyor vs vs. Blackshark v2 de programdan herşeyi tak tak hallediyorsun.

KS

Emirr_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
V2 özellikle thx cihazı olduğu için aşırı iyi bir şekilde ses kasılıyor. O bütçelerde alınabilecek en iyi cihaz. Arctis 5 konforu ortalama ses kalitesi berbat. Bakın burada size söylüyorum, THX özelliğini kullandığınız anda başka hiçbir kulaklık kullanmak istemeyeceksiniz.

Cloud 2de çok eskidi, programı yok. Kumanda bozuluyor vs vs. Blackshark v2 de programdan herşeyi tak tak hallediyorsun.
hs 80 için bi bilginz var mıdır hem onda da dolby özelliği var hangi audio daha iyi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri