Blade And Soul Nasıl Bir Oyun?

madReqqx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Amazon Prime Gaming bugün Blade And Soul içeriği veriyormuş baktım oyuna ücretsiz bir mmo daha önceden hiç oynayan veya şuan hala oynamaya devam edenler varsa bir mmo ya göre güzel bir oyun mu?

Grind sistemi falan nasıl, oyun içi içerikler yeterli mi, yeni oyuncular için öğrenmesi zor mu, p2w sistemi var mı vb. bilenler cevaplarsa sevinirim.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
inviolux' Alıntı:
Amazon Prime Gaming bugün Blade And Soul içeriği veriyormuş baktım oyuna ücretsiz bir mmo daha önceden hiç oynayan veya şuan hala oynamaya devam edenler varsa bir mmo ya göre güzel bir oyun mu? Grind sistemi falan nasıl, oyun içi içerikler yeterli mi, yeni oyuncular için öğrenmesi zor mu, p2w sistemi var mı vb. bilenler cevaplarsa sevinirim.

Selamlar,

Blade and Soul bir MMOPRG oyunu. Karakter seçiyorsunuz ve online olarak karakterinizi skiller, level ve item olarak güçlendiriyorsunuz. Bana grafikleri Metin 2'nin güncellenmiş hali gibi geliyor.

Zevkli bir oyun ve kaptırdıktan sonra gidiyor. Bence oynanabilir. Zevkli zaman geçirildiği için, alınır diye düşünüyorum. 57GB gibi bir boyutu var.

Yeni oyuncular için oynaması kolay. Zaten tarifleri vs mevcut. Sadece Türkçe dil seçeneği olmadığı için bazı terimler problem oluşturabiliyor.

Burada bir Türkçe oynanış videosu var. Mekanikler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz;

[video=youtube]https://youtu.be/6Zc0aJ9581s[/video]

KS

madReqqx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Cvp: Blade And Soul Nasıl Bir Oyun?

Sağolasın hocam bi kaç video de kendim bulmuştum cidden güzel gözüküyor şuan ki tek derdim 60gb yüklemek :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri