Bluetooth adaptör önerisi

Phoenix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
100 tl bütçem var hem kulaklık hemde gamepad aynı anda bağlayacağım aptx destekli bluetooth adaptör alacağım tavsiyeniz varmıdır bluetooth 5.0 olursa daha iyi olur

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
100 TL lik bir üründen çok fazla şey bekliyorsunuz. Kaliteli sorun yaşatma potansiyeli düşük bir ürün bu bütçeye zor.

KS

Phoenix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
100 TL lik bir üründen çok fazla şey bekliyorsunuz. Kaliteli sorun yaşatma potansiyeli düşük bir ürün bu bütçeye zor.

hocam yurtdışındanda olur ben bir tek türkiyeden Ugreen USB Bluetooth 4.0 Adaptör aptx desteklikli bulabildim belki 5.0 aptx vardır diye buraya sorim dedim bütçemi biraz daha aşarım yurtdışında alma ihtimalimde var bangood aliexpress gibi
Dediğim Ürün:https://www.teknostore.com/ugreen-usb-bluetooth-4-0-adaptor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
TR de baktım ürün bulamadım 100 TL bütçeye. Dedim WiFi ağ kartı bakayım ama 100 TL civarlarındaki ürünlerde BT desteği yok ki APTX desteği olan ürünlerde çok çok pahalı. Aliexpress ve Bangood buralara bakmadım ama bakıp gözüme bir şey çarparsa link bırakırım.

KS

Phoenix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
TR de baktım ürün bulamadım 100 TL bütçeye. Dedim WiFi ağ kartı bakayım ama 100 TL civarlarındaki ürünlerde BT desteği yok ki APTX desteği olan ürünlerde çok çok pahalı. Aliexpress ve Bangood buralara bakmadım ama bakıp gözüme bir şey çarparsa link bırakırım.

Hocam bunu buldum nasıl soundsurge 85 ve gamepad bağlıyacam bunu alırsam soundsurge 85 gecikme yaşamam sanırım ikiside aptx çünkü
Ürün: https://www.hepsiburada.com/taotron...da-adaptor-cift-cihaz-destegi-pm-HB00000M9FXK

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Siz 100 TL demiştiniz bu daha yüksek bir rakamda. Ürün olarak ortalama bir ürün diyebilirim iş görür mü görür.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri