Merhabalar Bilgisayarımda Kullanmak için Aldığım Bluetooth Dongle İle Kulaklığım Arasındaki Bağlantı Bir Süredir Kesiliyor Ve PC'nin Kendi Ses Sisteminden Ses Gelmeye Başlıyor Tekrardan Çıkarıp Taktığımda Düzeliyor Fakat Sürekli Bu Durum Tekrarlanıyor Ve Ya Biraz uzun Bir Süre Beklemem Yada Çıkarıp Tekrar Takmam Gerekiyor Bluetooth Bağlanmak İçin Extradan Eklemek İsterim Monitör Üzerinde Kullanıyorum Genel Olarak Orada Takılı Duruyor Ve monitördeki Hangi Portu Denersem Deneyim Aynı Sonuç Ortaya Çıkıyor Hatta Bilgisayar Portlarımda Da Aynı Şey Geçerli Diyebilirim.
Bu Sorun Neden Oluyor Olabilir Sürücü Falan İndirmeden Tak Çalıştır İle kullanıyordum Aldığımdan Beri Dongle Ne Diyecek Olursanız Üzerinde Göremedim Fakat Windows Ayarlarsa Görünen İsmi "CSR8510 A10" Olarak Görünüyor Üzerindeki Tek İbare "V5.0" Yazısı Başka Da Bişey Yok Sorunun Neden Olabileceği Konusunda Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Bu Sorun Neden Oluyor Olabilir Sürücü Falan İndirmeden Tak Çalıştır İle kullanıyordum Aldığımdan Beri Dongle Ne Diyecek Olursanız Üzerinde Göremedim Fakat Windows Ayarlarsa Görünen İsmi "CSR8510 A10" Olarak Görünüyor Üzerindeki Tek İbare "V5.0" Yazısı Başka Da Bişey Yok Sorunun Neden Olabileceği Konusunda Yardımcı Olursanız Sevinirim.