Bluetooth Dongle Sorun

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
Dün aldığım bluetooth dongle taktıgımda çalıştı sorun olmadı playstation 3 kolunu bağlamak için adımları yaptıktan sonra bluetooth görmemeye basladı kollar da bağlanmıyor bluetooth var ama kullanılmıyor yardım edebilir misiniz ne yapmalıyım
ekliyorum ayarlarda bluetooth gizli öğeleri göster dediğimde aktif oluyor ve bluetooth yani csr yerine bağlamış oldugum kulaklıgım gözüküyor
https://resimyukle.imageupload.workers.dev/vbVNJOVR_Ekran görüntüsü 2022-04-15 182700.png
https://resimyukle.imageupload.workers.dev/p5ht0f94_Ekran görüntüsü 2022-04-15 174828.png

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: Bluetooth Dongle Sorun

Vallahi ben PS3 kolunu bağlamadım sisteme hiç. Size bir yapılışı anlatan site atmıştım orası işe yaramadı mı?

KS

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
RE: Cvp: Bluetooth Dongle Sorun

ugur.gozaydin' Alıntı:
Vallahi ben PS3 kolunu bağlamadım sisteme hiç. Size bir yapılışı anlatan site atmıştım orası işe yaramadı mı?

yok hocam denedim ama şuan bluetooth aygıt olarak gözükmüyor taotronics kulaklıgım vardı onu baglamıstım o gözüküyor aygıt olarak tuhaf bi durumdayım format atıcam en son

KS

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: Bluetooth Dongle Sorun

Önce Aygıt Yöneticisi 'ni açın ve oradan aygıtı sürücü yazılımıyla beraber kaldır deyin. Daha sonra BT USB cihazını söküp biraz bekleyip geri takın.

KS

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
RE: Cvp: Bluetooth Dongle Sorun

ugur.gozaydin' Alıntı:
Önce Aygıt Yöneticisi 'ni açın ve oradan aygıtı sürücü yazılımıyla beraber kaldır deyin. Daha sonra BT USB cihazını söküp biraz bekleyip geri takın.

olmadı hocam

ugur.gozaydin' Alıntı:

hocam denetim masasından crs adlı aygıta yönetici olarak özellikler dedim kaldır dedim ps3 kontroller olarak gözüküyormus yeniden başlatmamı söyledi ve suan düzeldi bluetooth çalısıyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri