Selamlar, Bloototuh kulaklık ile R6 GTA V falan giriyorum tam oyuna gırdıgım an ses kokten gıdıyor.
valores Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 27 Nis 2023 Mesajlar 301 Tepki 26 14 Tem 2023 #1 Selamlar, Bloototuh kulaklık ile R6 GTA V falan giriyorum tam oyuna gırdıgım an ses kokten gıdıyor.
EymenO. Süper Moderatör Süper Moderatör Katılım 21 Haz 2022 Mesajlar 1,030 Tepki 370 Konum İstanbul 14 Tem 2023 #2 valores' Alıntı: Selamlar, Bloototuh kulaklık ile R6 GTA V falan giriyorum tam oyuna gırdıgım an ses kokten gıdıyor. Genişletmek için tıkla ... Oyunların ayarlardına ses çıkış cihazı farklı seçilmiş olabilir mi?
valores' Alıntı: Selamlar, Bloototuh kulaklık ile R6 GTA V falan giriyorum tam oyuna gırdıgım an ses kokten gıdıyor. Genişletmek için tıkla ... Oyunların ayarlardına ses çıkış cihazı farklı seçilmiş olabilir mi?
KS valores Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 27 Nis 2023 Mesajlar 301 Tepki 26 14 Tem 2023 Konu Sahibi #3 EymenO.' Alıntı: Oyunların ayarlardına ses çıkış cihazı farklı seçilmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... hayir YouTube falan da giriyorum oyun acikken gene ses gelmiyor cikinca geliyor oyundan.
EymenO.' Alıntı: Oyunların ayarlardına ses çıkış cihazı farklı seçilmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... hayir YouTube falan da giriyorum oyun acikken gene ses gelmiyor cikinca geliyor oyundan.