Bluetooth kulaklık tavsiyesi (Telefon)

TnklEren

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yurtta kalıyorum, etütler de ve boş zamanlarımda çok fazla şarkı dinliyorum ve şarkı vs. dinlemeden derslere odaklanamıyorum. Eski kulaklığım kırıldığı için yenisini almayı düşünüyorum ama öğrenci olduğum için bütçem biraz az. Daha önce Haylou Gt1 Plus kullanıyordum ve memnundum. O zamanlar 160tl civarıydı, şuan olmuş 280+ TL civarı. 200 liraya kadar güzel bir Bluetooth kulak içi kulaklık önerir misiniz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Bluetooth kulaklık tavsiyesi (Telefon)

QCY T5 denemişliğim var F/P oranı iyi bir ürün. T17 denemedim ama üst modeli gibi sınıflandığı için iyidir büyük ihtimalle. Alternatif için bakacağım.

Edifier X3 veya Redmi Buds 3 Lite önerecektim ama fiyatları yükselmiş. QCY T13 önereyim dedim T17 ve T5 üründen daha iyi bir model ama oda uçmuş fiyat olarak. O yüzden QCY T5 öneriyorum bende.

KS

TnklEren

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Tavsiyeleriniz için teşekkürler, ürünü almayı düşünüyorum. QCY T5 hakkında sormak istediğim birşey var, dışarıya çok ses veriyor mu acaba?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Ben ev ortamında kısa süreli denedim ve öyle bir sorunla karşılaşmadım ama benim kullanım senaryom sadece denemeydi uzun kullanım testi gibi düşünmeyin yani.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri