Önemli Duyuru Bomba 2: PCH Forum'a Özel Id-Cooling Frostflow X 240 Sıvı Soğutma 999 TL Olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kamil006

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
selam aleyküm arkadaşlar aranıza yeni katildim öncelikle böyle bı platformu kurulup bu şekilde bilgilendiren çok teşekkürlerimi sunuyorum.Ryzen 5 3600 kullanıcısıyım sistem güncellemesi yapacağım için almak istiyorum.Ryzen 7 nin işlemci fanıni kullanmama rağmen ısınma sorunu yaşıyorum. bu soğutucu ile sorunu çözeceğini umuyorum keyifli forumlar diliyorum

ponsinmor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ryzen 3600 işlemcim için almak istiyorum dark in çift fanli kule sogutucum var yeterli gelmiyor. İnşallah bir tane da nasip olur

Dumanke

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yeni sistem topladığım için 240mm sıvı soğutucusu almak istiyorum. Ryzen 5600x işlemcim var stok soğutucu var. Kasanın yan kapağını açık kullanmak zorunda kalıyorum uygun sıvı soğutucu bakıyorum umarım bende alabilirim.

OREEMER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam alma isteğim hem oc merağım hemde yazın gelmesiyle havaların ısınması üstelik hep istemiştim sıvı soğutmayı bakalım bize gelecek mi

ramiskaraeski

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
valla şuan ki kasam tebiliondaki pc hocası kasası ee sıvı soğutucada pc hocası farkıyla olur o zaman çok pahalıydı şimdikini kaçırmammm

FronX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
almak isteyen yeni kayıt olmuş arkadaşlara söyleyeyim 1 mesajınız varsa alma ihtimaliniz düşük forumda emek veren ve rütbesi yüksek olan kişilerden başlanacak dağıtılmaya kodlar arkadaşlar
Nasılım ama şimdiden 50 mesaja ulaştım bile bari şu 2 günde yardımcı olayım forumda ki arkadaşlara da pchocası da bana yardımcı olsun r5 5600 stok fanla kullanilmiyor perfan 120h a da zam geldi 214xt bi kenardan sırıtıyo en iyisi bu sıvı soğutucu olur umarım verirler bana da pazartesi gününe 100 mesaja tamamlarım

ramiskaraeski

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
alacağımzı siteyi daha önce kullanan oldumu ya

arkadaşlar ryzen 5600 ve 6700 ekran kartı var bu bende olur dimi ya çokta hakim değilim

ramiskaraeski

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
sıvı soğutucu tam benim pcnin ısındığı dönemde indirime girdi kesin almam lazım

anubis48

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ryzen 5 5600x var bende çok işime yarar bana çıkarsa

16gsalperen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar arkadaşlar,

PC Hocası Forum'a emek verenleri desteklemeye ve firmalarla görüşmelerime devam ediyorum. Bu sefer Gelbura.com ile birlikte ID-Cooling FrostFlow X 240mm sıvı soğutma piyasada minimum 1.881 TL satılırken, foruma özel PAZARTESİ GÜNÜ 999 TL inecek. Ki bu fiyata zaten kaliteli bir 240mm sıvı soğutma bulmamız imkânsız.

https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-frostflow-x-240-4pin-pwm-240mm-islemci-sivi-sogutucu

Ekli dosyayı görüntüle 16614

Ekli dosyayı görüntüle 16611

SIVI SOĞUTMAYI NASIL ALACAĞIZ?

1-) Her zaman olduğu gibi önceliğimiz forumda mesaj sayısı, konu sayısı ve rozet rütbelerini göz önüne alarak "en fazla emek verenden, en aza doğru" sıralama yapmak. Yine ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarımıza özelden indirim kodunu vereceğim. Herkes 1 adetten başka alamayacak.

2-) Ürünü almak isteyen TÜM KULLANICILAR yorumlara özgün olarak ürünü neden almak istediğini yazmaları ve katılmak için mesaj atmaları yeterlidir.

ÖRNEK BİR YORUM:

"ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum. Ryzen 5600 işlemcimde stok soğutucu var sıcaklıklarım 75-80 derece arası. Böyle bir sıvı soğutma sistemimi rahatlatacaktır." gibi fikir ve düşüncelerinizi belirterek yazmanız yeterli.

ID-Cooling FrostFlow X 240 Teknik Özellikler

• NOT:
LGA 1700 ve AM5 soket desteği mevcut.

Ekli dosyayı görüntüle 16613

Ekli dosyayı görüntüle 16612

selim061

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
İntel 12400 f işlemcim 3060 ti ekran kartım var. Stok soğutucu kullanıyorum. ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu bana çıkarsa almak isterim. Şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi şanslar.

Not: İndirim kodu linkini paylaştığınız sitede mi geçerli olacak yoksa odamı pazartesi günü belli olacak ?

16gsalperen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar arkadaşlar,

PC Hocası Forum'a emek verenleri desteklemeye ve firmalarla görüşmelerime devam ediyorum. Bu sefer Gelbura.com ile birlikte ID-Cooling FrostFlow X 240mm sıvı soğutma piyasada minimum 1.881 TL satılırken, foruma özel PAZARTESİ GÜNÜ 999 TL inecek. Ki bu fiyata zaten kaliteli bir 240mm sıvı soğutma bulmamız imkânsız.

https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-frostflow-x-240-4pin-pwm-240mm-islemci-sivi-sogutucu

Ekli dosyayı görüntüle 16614

Ekli dosyayı görüntüle 16611

SIVI SOĞUTMAYI NASIL ALACAĞIZ?

1-) Her zaman olduğu gibi önceliğimiz forumda mesaj sayısı, konu sayısı ve rozet rütbelerini göz önüne alarak "en fazla emek verenden, en aza doğru" sıralama yapmak. Yine ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarımıza özelden indirim kodunu vereceğim. Herkes 1 adetten başka alamayacak.

2-) Ürünü almak isteyen TÜM KULLANICILAR yorumlara özgün olarak ürünü neden almak istediğini yazmaları ve katılmak için mesaj atmaları yeterlidir.

ÖRNEK BİR YORUM:

"ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum. Ryzen 5600 işlemcimde stok soğutucu var sıcaklıklarım 75-80 derece arası. Böyle bir sıvı soğutma sistemimi rahatlatacaktır." gibi fikir ve düşüncelerinizi belirterek yazmanız yeterli.

ID-Cooling FrostFlow X 240 Teknik Özellikler

• NOT:
LGA 1700 ve AM5 soket desteği mevcut.

Ekli dosyayı görüntüle 16613

Ekli dosyayı görüntüle 16612
ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum. Ryzen 3600 işlemcimde stok soğutucu var sıcaklıklarım yüksek derecede. Böyle bir sıvı soğutma sistemimi rahatlatacaktır.

onurc98

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aylardır ertelediğim ihtiyaç için foruma kayıt oldum belki bir ihtimal be 😂

Zweetly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam kolay gelsin öncelikle ben Twitch üzerinden valorant yayını yapmaktayım ve işlemcim yayındayken 90 dereceyi görüyor işlemcim rayzen 5 3600 i core modeli ve stok fanı yeterli olmuyor o yüzden böyle bir soğutucunun işimi göreceğini düşünüyorum saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri