Önemli Duyuru Bomba 2: PCH Forum'a Özel Id-Cooling Frostflow X 240 Sıvı Soğutma 999 TL Olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ModTeam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar arkadaşlar,

PC Hocası Forum'a emek verenleri desteklemeye ve firmalarla görüşmelerime devam ediyorum. Bu sefer Gelbura.com ile birlikte ID-Cooling FrostFlow X 240mm sıvı soğutma piyasada minimum 1.881 TL satılırken, foruma özel PAZARTESİ GÜNÜ 999 TL inecek. Ki bu fiyata zaten kaliteli bir 240mm sıvı soğutma bulmamız imkânsız.

https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-frostflow-x-240-4pin-pwm-240mm-islemci-sivi-sogutucu

Ekli dosyayı görüntüle 16614

Ekli dosyayı görüntüle 16611

SIVI SOĞUTMAYI NASIL ALACAĞIZ?

1-) Her zaman olduğu gibi önceliğimiz forumda mesaj sayısı, konu sayısı ve rozet rütbelerini göz önüne alarak "en fazla emek verenden, en aza doğru" sıralama yapmak. Yine ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarımıza özelden indirim kodunu vereceğim. Herkes 1 adetten başka alamayacak.

2-) Ürünü almak isteyen TÜM KULLANICILAR yorumlara özgün olarak ürünü neden almak istediğini yazmaları ve katılmak için mesaj atmaları yeterlidir.

ÖRNEK BİR YORUM:

"ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum. Ryzen 5600 işlemcimde stok soğutucu var sıcaklıklarım 75-80 derece arası. Böyle bir sıvı soğutma sistemimi rahatlatacaktır." gibi fikir ve düşüncelerinizi belirterek yazmanız yeterli.

ID-Cooling FrostFlow X 240 Teknik Özellikler

• NOT:
LGA 1700 ve AM5 soket desteği mevcut.

Ekli dosyayı görüntüle 16613

Ekli dosyayı görüntüle 16612
Almak isteme nedenim yeni bir bilgisayar toplamak istemem şuan elimde bulunan sistem hiçbir oyunu vs açmıyor bu sebepten almak istiyorum ve bütçemde çok kısıtlı

muhittin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
yeni aldıgım i5 12400f 3060ti sistem icin bütçem kalmadığı icin cok ihtiyacım var stok soğutucuda işlemci oyunlarda 75dereceyi gectiği icin asırı rahatsız fan sesi olmakda son kalan bütcemde bu aralıkdaydı bu fiyata alabilirsem cok sevirim tesekkür ederim

Onur.sylm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar arkadaşlar,

PC Hocası Forum'a emek verenleri desteklemeye ve firmalarla görüşmelerime devam ediyorum. Bu sefer Gelbura.com ile birlikte ID-Cooling FrostFlow X 240mm sıvı soğutma piyasada minimum 1.881 TL satılırken, foruma özel PAZARTESİ GÜNÜ 999 TL inecek. Ki bu fiyata zaten kaliteli bir 240mm sıvı soğutma bulmamız imkânsız.

https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-frostflow-x-240-4pin-pwm-240mm-islemci-sivi-sogutucu

1-) Her zaman olduğu gibi önceliğimiz forumda mesaj sayısı, konu sayısı ve rozet rütbelerini göz önüne alarak "en fazla emek verenden, en aza doğru" sıralama yapmak. Yine ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarımıza özelden indirim kodunu vereceğim. Herkes 1 adetten başka alamayacak.

2-) Ürünü almak isteyen TÜM KULLANICILAR yorumlara özgün olarak ürünü neden almak istediğini yazmaları ve katılmak için mesaj atmaları yeterlidir.

ÖRNEK BİR YORUM:

"ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum. Ryzen 5600 işlemcimde stok soğutucu var sıcaklıklarım 75-80 derece arası. Böyle bir sıvı soğutma sistemimi rahatlatacaktır." gibi fikir ve düşüncelerinizi belirterek yazmanız yeterli.

• NOT:

Ürünü almak istiyorum 13400f le kullanmak için oyunlarda bazen kendi stok soğutucusu yetersiz kalabiliyor.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Hocam önceki kod bana çıkmıştı fakat kullanamadım bütçem yetmedi başkasına vermiştim bu kodu alabilecekmiyim @OceanLaB

index2i

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Ryzen 5 5600 için istiyorum üyeliğim de yeni değil umarım çıkar

dontouchme177

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum. Çünkü Tron Phc aldım ve şuan kargolamada olarak gözüküyor ve soğutucum eksik.

fabata

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
2060 ve 10400f kullanıcısı bir stajyerim ve boş günlerimde günün yorgunluğunu atacak tek aktivitem (ki günde 12 saat çalışan bi stajyer avukatım) 1-2 saat de olsa bilgisayar başında vakit geçirip dosyalar hakkında araştırmalar ve oynadığım oyunlarda vakit geçirmek oluyor. Aslında afaki bir ihtiyacım yok stok soğutucumla da idare ediyorum uzunca bir süredir lakin ekonomik olarak böylesi bir imkanı tekrar elde edip edemeyeceğim şüphesine binaen aklımdaki geliştirmelerden birini yapabilme ihtimali beni heyecanlandırdı. Sıvı soğutma aslında afaki yani şart olarak gördüğüm bir geliştirme olmamakla birlikte Taner beyin duyurusu ile sahip olabileceğim daha iyi bir ekipmanı tercih etmek elbette isterim. Hali hazırda devasa bir kasanın içinde mini atx anakart ile gücümün yettiği şekilde toplamış olduğum kasada bu ürünün de sığabileceği hususu mutluluk veriyor olsa da diğer arkadaşlar içinde gerçekten ihtiyacı olan biri var idi ise onun benden önce bunu elde etmesini isterim. Tabii doğal olarak kendim de kazanmak istiyorum bu başlangıçta bir yenilgiyi kabullenme olarak görülmesin:)… Sıvı soğutuculara en başlarda mesafeli dahi olsam da ( benim gibi bahtı kara bir insanın başına gelebilecekleri öngörmeniz mümkün değil diye düşünerek) böylesi bir imkanı gerçekten değerlendirebilmek isterim.

doso

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Belki bu konu vesilesiyle yeni üye oldum ama Facebook sayfasını uzun suredir takip ediyordum, bilgisayar topladım stok sogutucu r5 5600'le kışı bir şekilde geçirdi ama yazı çıkaramayacak, hemen özlü bir sözle bitireyim. '' Ryzen yazı geçirir ama , yediği sıcağı unutmaz'' . İyi forumlar :D

sakayapiyon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İşlemcim ryzen 5 5600, 16 gb ram gak guk var. bu sıvı soğutucu çok işimi görür umarım alabilirim.

SelamiEnes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selamlar arkadaşlar,

ÖRNEK BİR YORUM:

• NOT:

YENİ BİLGİSAYAR ALDIM İŞLEMCİMİN STOK SOĞUTUCUSU YOK STOK SOĞUTUCU İÇİN YA ÖNÜMÜZ AYI BEKLİCEM YADA BURDAN İNDİRİMLİ ALICAM ALMIŞKEN SIVI SOĞUTMA ALMAK İSTERİM DOĞURUSU ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Fiyat çok çok iyi , ihtiyacı olan sistem de var . Ben de talep ediyorum. Güzel de bir inceleme çekerim . Eline sağlık Taner.

fatih1903

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar arkadaşlar,

ÖRNEK BİR YORUM:

• NOT:

Ryzen 5 5600 kullanıyorum gereğinden fazla ısınıyor bu sorunu çözmeme çok yardımcı olur.

wortigernn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Hocam ryzen 5 5600de stok soğutucu var daha iyi performans için sıvı soğutma bakıyordum çünkü osmaniyede yaşıyorum yazları çok sıcak oluyor odamda klima da olmayınca iyice ısınıyor pc ama bütçem eksik kalıyordu tam üstüne geldi süper oldu bu. İnşallah bana ve ihtiyacı olan arkadaşlara gider kod.

Son düzenleme:

mustixashk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Amd ryzen 5600 kullaniyorim agir oyunlarda forzada cyberpunkta 95 dereceyi gordum islemcinin mhz sini dusurerrk kullaniyorim isinmasin diye ama performansim dostu 3.8 ghz kullaniyorum umarim alabilirim instada ve youtube da aboneyim foruma yeni geldim umarim indirimden bende fayladalanirim

furkanncolak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Uzun zamandır forumlara girmiyordum. Yalan yok bu indirim için kayıt oldum ama çok özlemişim forum ortamını. Bundan sonra daha sık geleceğim :) bilgisayarı güncellemeye koyuldum 1 ay önce işlemcim kaldı sadece, 3080ti ya uygun bir işlemci alacağım sonra da indirim kodu verilirse güzel bir sıvı soğutma :)

Gbariscil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Ne yalan söyleyeyim şuraya cevap yazmak amaçlı giriş yaptım. Sürekli olarak facebook grubunda aktif oluyordum ryzen 7 5700x bir sistem toplamıştım idarelik stock fan ile kısa süre takılıcam monitöre bütçe ayırmaktan soğutucuya fazla birşey ayıramadım 500-1000 arası bir bütçem var kule soğutucu almak istiyordum umarım bizede çıkar da sıvı soğutucu alabilirim daha iyi gelir işlemciye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri