Önemli Duyuru Bomba 3: PCH Forum'a Özel 16Gb Ram 599 TL + 1Tb M2 SSD 799 TL İnecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SkylinexT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Uzun süredir HDD'den m2'e geçmek istiyordum umarım uygun görürsünüz, m2'e talibim.

Son düzenleme:

yusfgenc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar dostlar,

Yine PC Hocası Forum'a özel mükemmel ürünler ayarladım. İncehesap.com ile birlikte yaptığımız bu kampanyada geçen hafta size "hangi ürünler gelsin?" diye sorduğumda RAM ve M2 SSD birinci çıkmıştı. Şimdi ürünleri ve modelleri ayarladık.

Ekli dosyayı görüntüle 17646

Detaylar şöyle;

1- Team T-Force Vulcan Z (2x8) 16GB 3200MHz CL 16 RAM'ler 599 TL inecek.

• Ürün Linki: https://www.incehesap.com/team-t-fo...3200mhz-cl16-kirmizi-gaming-ram-fiyati-43186/

Ekli dosyayı görüntüle 17643

2-) Apacer AS2280P4X 1TB NVMe M.2 SSD'ler 799 TL inecek.

• Ürün Linki: https://www.incehesap.com/apacer-as2280p4x-ap1tbas2280p4x-1-1tb-nvme-pcie-m-2-ssd-disk-fiyati-59495/

Ekli dosyayı görüntüle 17644

3- Razer Opus X Mercury White oyuncu kulaklığı ise 999 TL inecek.

• Ürün Linki: https://www.incehesap.com/razer-opu...kablosuz-gaming-oyuncu-kulaklik-fiyati-60880/

Ekli dosyayı görüntüle 17647

KODLAR NASIL KULLANILIYOR?

İlgili linke gittikten sonra, size özel mesaj yolu ile gönderdiğim kodu "Çek-Promosyon Kodu Kullan" bölümüne tıklayarak yazıyorsunuz. Ardından kodu onayladığınızda fiyat otomatik olarak sepette düşüyor.

Ekli dosyayı görüntüle 17648

KATILIM KOŞULLARI

1-) Tüm PC Hocası Forum üyeleri katılabilir. Almak isteyenler ilgili üründen hangisi istediğini yoruma özgün şekilde fikirlerini belirterek yazması yeterlidir. Örneğin: Yeni PC topluyorum Team T-Force Vulcan Z RAM modellerini almak istiyorum. İhtiyacım olan ürün buydu." gibi yorumlanabilir.

2-) Önceki kampanyadan ürün alan kullanıcılar YİNE KATILABİLİR. Ancak öncelikli olmayacaklar. Stoklar kaldığı sürece faydalanabilirler.

3-) Her üründen 10'ar adet belirlenmiş olup, toplam 30 adet stok mevcut. Her bir kullanıcıya yine kodları ben özelden PM yolu ile göndereceğim. Tüm kodlar 1'er kullanımlıktır ve ayrı ayrı kodlar belirlenmiştir. AL-SAT yapan kullanıcı tespit edilecek olursa, forumdan uzaklaştırılacaktır. (Geçen hafta örneğini hep beraber yaşadık.)

Herkese şimdiden hayırlı olsun. Forum'a özel bu kampanyaya destek veren İncehesap'a teşekkür ederim.
Hocam siz bu yapıyorsunuz. Bu şekilde herkesin bütçesine uygun hale getiriyorsunuz teşekkürler.

LanceVanceDance

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
181
Hangi ürün olsun başlığına da yazmış olduğum gibi, 2x8 GB T-force RAM'ler işimi çok görecektir. Yeni anakarta geçtim ve 2 slot boş yerim var. Onları da doldurabilirsem çok mutlu olurum.

straquesp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar dostlar,

Yine PC Hocası Forum'a özel mükemmel ürünler ayarladım. İncehesap.com ile birlikte yaptığımız bu kampanyada geçen hafta size "hangi ürünler gelsin?" diye sorduğumda RAM ve M2 SSD birinci çıkmıştı. Şimdi ürünleri ve modelleri ayarladık.

Ekli dosyayı görüntüle 17646

Detaylar şöyle;

1- Team T-Force Vulcan Z (2x8) 16GB 3200MHz CL 16 RAM'ler 599 TL inecek.

• Ürün Linki: https://www.incehesap.com/team-t-fo...3200mhz-cl16-kirmizi-gaming-ram-fiyati-43186/

Ekli dosyayı görüntüle 17643

2-) Apacer AS2280P4X 1TB NVMe M.2 SSD'ler 799 TL inecek.

• Ürün Linki: https://www.incehesap.com/apacer-as2280p4x-ap1tbas2280p4x-1-1tb-nvme-pcie-m-2-ssd-disk-fiyati-59495/

Ekli dosyayı görüntüle 17644

3- Razer Opus X Mercury White oyuncu kulaklığı ise 999 TL inecek.

• Ürün Linki: https://www.incehesap.com/razer-opu...kablosuz-gaming-oyuncu-kulaklik-fiyati-60880/

Ekli dosyayı görüntüle 17647

KODLAR NASIL KULLANILIYOR?

İlgili linke gittikten sonra, size özel mesaj yolu ile gönderdiğim kodu "Çek-Promosyon Kodu Kullan" bölümüne tıklayarak yazıyorsunuz. Ardından kodu onayladığınızda fiyat otomatik olarak sepette düşüyor.

Ekli dosyayı görüntüle 17648

KATILIM KOŞULLARI

1-) Tüm PC Hocası Forum üyeleri katılabilir. Almak isteyenler ilgili üründen hangisi istediğini yoruma özgün şekilde fikirlerini belirterek yazması yeterlidir. Örneğin: Yeni PC topluyorum Team T-Force Vulcan Z RAM modellerini almak istiyorum. İhtiyacım olan ürün buydu." gibi yorumlanabilir.

2-) Önceki kampanyadan ürün alan kullanıcılar YİNE KATILABİLİR. Ancak öncelikli olmayacaklar. Stoklar kaldığı sürece faydalanabilirler.

3-) Her üründen 10'ar adet belirlenmiş olup, toplam 30 adet stok mevcut. Her bir kullanıcıya yine kodları ben özelden PM yolu ile göndereceğim. Tüm kodlar 1'er kullanımlıktır ve ayrı ayrı kodlar belirlenmiştir. AL-SAT yapan kullanıcı tespit edilecek olursa, forumdan uzaklaştırılacaktır. (Geçen hafta örneğini hep beraber yaşadık.)

Herkese şimdiden hayırlı olsun. Forum'a özel bu kampanyaya destek veren İncehesap'a teşekkür ederim.
hazır bir sistem toplamayı düsünüyorum yakın bir zamanda hepsinde sabit 500 gb ssd oluyor ve bir süre sonra yetmeyeceğini biliyorum 1 tb ssd ilaç gibi olur :)

Kyles

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Yeni bilgisayar topladım 240gb sata ssd yetmediği için hicbiseye 1tb Apacer AS2280P4X bana uygun görülürse çok sevinirim. Iyi forumlar

Yasir6167

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yeni laptopum için m2 ssd yükseltmesine ihtiyacım vardı ilaç gibi geldi umarım alabilirim 😊

WarriorTurk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Benimde m2 ssd ihtiyacım var kod alma şansım varmı teşekkür ederim kolay gelsin ✋

sakayapiyon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Var olan kulaklığım daha dün bozuldu. Yeni bir gaming kulaklık tam olarak işimi görür.

bedoo5261

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
dizüstü pc mde yer yok yeterince ve harici hdd kullanmak zorunda kalıyorum. m2ssd kodu almak isterim.

alhnesn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayarımdaki yerim yetmiyor ssd koduna talibim

TheDarkS

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
m2 değil normal sata istiyorum anakartımda yer olmadığı için katılmıyorum diğer arkaşlara başarılar

Leclerc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Pc de yer olmadığı için oyun indiremiyorum 1tb m2 ssd bana yardımcı olabilir

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
valla fiyatlar şahane emeğinize sağlık :D faydalanacak herkese simdiden hayırlı olsun

Cengo42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
2017 den beri 8 GB RAM kullanıyorum. Bir türlü değiştirmek nasip olmadı. Benim için süper olur.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
foruma yeni katılan arkadaşlarda ürünleri alabiliyor geçen hafta sıvı soğutma alan çok oldu ama önce rütbeli arkadaşlar alıyor yani emek verenler foruma o yüzden yeni katılan kişiler forumda kalıcı olursa bu ürünleri her hafta alma şansı artıyor bilmeyenler için alaylı olarak söyleyeyim :geek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri