Eğer müsaitliği varsa ben talibim hocamArkadaşlar m.2 SSD kodunu malasef bende kullanamıyacağım, ihtiyacı olan bir arkadaşım yazarsa kodu verebilirim.
Ssd koduna talibimArkadaşlar m.2 SSD kodunu malasef bende kullanamıyacağım, ihtiyacı olan bir arkadaşım yazarsa kodu verebilirim.
bende talibim hocam yeni pc toplayacağım bana verirsen güzel olurArkadaşlar m.2 SSD kodunu malasef bende kullanamıyacağım, ihtiyacı olan bir arkadaşım yazarsa kodu verebilirim.
Bu arkadaşımıza gönderdim kodu şimdiden hayırlı olsun.Ssd koduna talibim![]()
Sistem yükseltmek istediğim için ssd ve ram isteğinde bulunmuştum.Arkadaşımın benden çok ihtiyacı vardı . Hakkımı ona devrettim. Bizzat kendi kartımdan siparişi oluşturdum.(Hiçbir ticari amaç gütmeden). Bu tarz şeylerden oldum olası nefret ettim. İhtiyacı olmayanların ihtiyacı varmış gibi listeye dahil olmak istemeleri ve isimleri çıkması halinde bu indirim kodlarını para karşılığında satmaları bana göre hiç etik değil. @OceanLaB Taner abi başta olmak üzere ekip arkadaşlarına ve bizim için indirim yapmaya işbirliği yapan incehesap sitesi çalışanlarına içtenlikle teşekkür ediyorum. Sırayla tüm eksiklerimizi sayenizde tamamlıyoruz ve tamamlamaya devam edeceğiz. Hep varolun.![]()
Teşekkürler hocam çok sağolunHayırlı olsun![]()
Bildiğim kadarıyla herhangi bir şey yapılmıyor. Test uygulamaları da anlık veri aldığı için bence 2100 değerinin 1800 lerde olmasında sakınca yok.SSD kodu için tekrardan teşekkürler.Elime ulaştı, hemen taktım.
Okuma yazma hızları fotoğraftaki gibi. 2100/1700 görebilmemiz için bişi yapabiliyor muyuz?
Değerler gayet iyi anlık durumdan dolayı biraz düşük çıkmış olabilir.SSD kodu için tekrardan teşekkürler.Elime ulaştı, hemen taktım.
Okuma yazma hızları fotoğraftaki gibi. 2100/1700 görebilmemiz için bişi yapabiliyor muyuz?