Önemli Duyuru Bomba 4: PCH Forum'a Özel Gen4 M2 SSD 799, 16Gb Ram 799 TL Olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kilbil53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
uzun zaman zaman dır takvıye ssd bakıyordum ınsallah herkes alabilir.

Unalcukur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ssd gerçekten ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. 🙂

xMiniNutella

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yeni bir sistem topluyorum.Sistemim için Kingston KC3000 512GB NVMe M.2 SSD Gen4 iyi olacağını düşünüyorum. İyi günler

n0rbit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ben de diğerleri gibi yer sorunu olmadan ssd ye oyun yükleyip şakkıdı şakkıdı oynayabilecek miyim İskender ?

kaiser soze

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
KC3000 512GB SSD'ye talibim. Adata SU630 ile süründüm, Kingston A2000 ile gün yüzü gördüm. Şimdi hem kapasite hem de hız arttırma zamanı. SU630 öldü, A2000 500GB ise tek başına yetmiyor. SSD olayını kökünden çözmeyi arzuluyorum. Ryzen 7 3700X işlemci ve TUF X570-Plus anakartla tam performans çalışacaktır.

hasekiii

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayarımda 16 ram bulunuyor ve artik günümüzde yeterli gelmemeye başladı gerek oyunlarda gerek işlerinde kullandığım programlarda, yüzden 32 gb Ram'e yükseltmek istiyorum, evet forumda fazla aktif olamadım ama genellikle pc hocasını youtube üzerinden takip ediyorum kingston 16 gb ram'i indirimli almak için talibim

asamibas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selamlar dostlar,

Foruma özel bombardımana devam ediyoruz. Tebilon.com ile gerçekleştirdiğimiz bu mükemmel ürün fiyatlamasında yine ürünü gerçekten kullanacak kişileri rütbe, mesaj sayısı ve konu sayısına göre ayırt ederek öncelik sırasına göre vereceğiz.

NOT: Önceden foruma özel ürün alan kişiler önceliklendirilmeyecektir. Almayanlar önceliğimiz olacak. Herkese özel kod verilecek, her kod 1 kullanıma sahip olacak.

Ürün listemiz ise şu şekilde;

1-) Kingston KC3000 512GB NVMe M.2 SSD Gen4 (7000 MB okuma, 3900 MB yazma) performanslı ürün PC Hocası Forum'a özel 799 TL olacak. Bu fiyata biraz BEDAVA oldu :) Akakçe gibi karşılaştırma sitelerinde minimum 1359 TL'den satılıyor.

Aradaki kârınız: 560 TL

Ekli dosyayı görüntüle 18620

Ekli dosyayı görüntüle 18619

2-) Kingston Fury Beast (2x8) 16GB 3600MHz Dual Channel RAM PC Hocası Forum'a özel 799 TL olacak. Yine karşılaştırma sitelerinde minimum 1.129 TL'den satılıyor.

Aradaki kârınız: 330 TL

Ekli dosyayı görüntüle 18625

Ekli dosyayı görüntüle 18623

3-) DXRacer Prince serisi siyah oyuncu koltuğu geçtiğimiz günlerde foruma özel yine yapmış ve 80 kişiyi faydalandırmıştık. Yine bu koltuk foruma özel fiyatlı oldu. Yine karşılaştırma sitelerinde minimum 4.368 TL'den satılıyor.

Aradaki kârınız: 919 TL

Ekli dosyayı görüntüle 18627

Ekli dosyayı görüntüle 18626

KATILMAK İÇİN NE YAPMAM LAZIM?

Bu konuya hangi ürünü almak istiyorsanız, özgün şekilde yorumunuzu yazmanız yeterlidir. Örneğin: "Sistemimde Gen4 M2 SSD ihtiyacım vardı. Fiyatı piyasaya göre baya iyi durumda. Ürünü almak isterim." gibi yorumlamanız yeterlidir.

Kazanan listesini iste Pazartesi günü bu konu altında kişileri her zaman yaptığımız gibi etiketleyerek açıklayacağız.

Hayırlı olsun :)
Gerçekten güzel olmuş fiyatlar sistemin 8gb ram iken onu 16gb a yükseltmeme vesile olabilir bu indirim

MEDAXs

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Kingston kc3000 m.2 ye talibim sistemimde 500gb depolama var ve hikayeli oyunlarda alan yetmiyor, daha önce kc3000 vs renegade hakkında konuda açmıştım alma fikrim vardı çıkaraa çok sevinirim. 2 3 haftadır fiyat kovalıyorum. Mükemmel fiyat olmuş elinize sağlık.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230401-134600_Akake.jpg
    Screenshot_20230401-134600_Akake.jpg
    279.6 KB · Görüntüleme: 14

Blank54

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hala HDD kullanan biri olarak ihtiyacım vardı. Mümkün olursa almak isterim.

yearssty

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam sistemim r5 3600 işlemcim ve rtx 2060 ekran kartım var 500 gb ssd var sistemde çok ağır kalıyor çok ihtiyacım var m2 ssd arayışı icerisindeydim hayırlısı olur inşallah

MrKgn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistemimde ki 8 gb ram artık yetmiyor beni yükselt diye yalvarıyor resmen Ram e talibim valla

omersseven

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Sistem topluyorum gerçektende ihtiyacım olan iki parca umarım çıkar.

Janti

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Valla bi gen4 ssd ihtiyacım var gerçekten kazanacak arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden.

goktancelik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
49
Merhaba, öncelikle online derslerden dolayı ve sonrasında uzun bilgisayar kullanımından dolayı rahat ve kaliteli bir koltuk ihtiyacım var boyun ve bel ağrılarımın artmaması için tam da ihtiyacım olan bir indirim umarım şanslı kişilerden biri olabilir ve bu oyuncu koltuğunu alabilirim 🙏🏻

ertune

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öyle bir indirim denk geldi ki foruma üye oldum :D 3070ti Lı sistemimde maziden kalma x marka 1200Mb/s 'lik gen3 ssd hop sol ele geçecek ve sağ ele Kingston gelecek :D

Nyksm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yeni sistem topladım bilin bakalım ne eksik parça olarak tabikide ssd fiyatına göre en iyisi bunu almak istiyorum ben talibim

UltimateGuide

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
97
Selamlar dostlar,

Foruma özel bombardımana devam ediyoruz. Tebilon.com ile gerçekleştirdiğimiz bu mükemmel ürün fiyatlamasında yine ürünü gerçekten kullanacak kişileri rütbe, mesaj sayısı ve konu sayısına göre ayırt ederek öncelik sırasına göre vereceğiz.

NOT: Önceden foruma özel ürün alan kişiler önceliklendirilmeyecektir. Almayanlar önceliğimiz olacak. Herkese özel kod verilecek, her kod 1 kullanıma sahip olacak.

Ürün listemiz ise şu şekilde;

1-) Kingston KC3000 512GB NVMe M.2 SSD Gen4 (7000 MB okuma, 3900 MB yazma) performanslı ürün PC Hocası Forum'a özel 799 TL olacak. Bu fiyata biraz BEDAVA oldu :) Akakçe gibi karşılaştırma sitelerinde minimum 1359 TL'den satılıyor.

Aradaki kârınız: 560 TL

Ekli dosyayı görüntüle 18620

Ekli dosyayı görüntüle 18619

2-) Kingston Fury Beast (2x8) 16GB 3600MHz Dual Channel RAM PC Hocası Forum'a özel 799 TL olacak. Yine karşılaştırma sitelerinde minimum 1.129 TL'den satılıyor.

Aradaki kârınız: 330 TL

Ekli dosyayı görüntüle 18625

Ekli dosyayı görüntüle 18623

3-) DXRacer Prince serisi siyah oyuncu koltuğu geçtiğimiz günlerde foruma özel yine yapmış ve 80 kişiyi faydalandırmıştık. Yine bu koltuk foruma özel fiyatlı oldu. Yine karşılaştırma sitelerinde minimum 4.368 TL'den satılıyor.

Aradaki kârınız: 919 TL

Ekli dosyayı görüntüle 18627

Ekli dosyayı görüntüle 18626

KATILMAK İÇİN NE YAPMAM LAZIM?

Bu konuya hangi ürünü almak istiyorsanız, özgün şekilde yorumunuzu yazmanız yeterlidir. Örneğin: "Sistemimde Gen4 M2 SSD ihtiyacım vardı. Fiyatı piyasaya göre baya iyi durumda. Ürünü almak isterim." gibi yorumlamanız yeterlidir.

Kazanan listesini iste Pazartesi günü bu konu altında kişileri her zaman yaptığımız gibi etiketleyerek açıklayacağız.

Hayırlı olsun :)
Hali hazırda bulunan M2 SSD yeterli gelmiyor sistemim yeni fakat alırken acemilik yapmıştım çokta iyi bir fırsat şuan da Kingston SSD benim için umarım alma fırsatım olur 🫡

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri