BOMBA HABER! EFSANE FİYATA Mart Ayı İlk Sistem Toplama Rehberi 25 MART'TA!

Mehmeteken

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistem fiyatı ne kadar olur acaba x.xxx şeklinde mi yoksa xx.xxx şeklinde mi ona göre sistem alacağım @"OceanLaB" hocam

Darknes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cvp: BOMBA HABER! EFSANE FİYATA Mart Ayı İlk Sistem Toplama Rehberi 25 MART'TA!

Sistem Giriş seviyesi olduğundan ileride uprage yapmak zorunda kalırsın. Ekran kartı en düşük 1660 ti olsa çok güzel olurdu. Ama fiyat 6k olursa alınır.

sercilong

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
78

5999 diye tahmin bırakayım buraya :)

Batua69

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68

Çok yüksek ihtimalle bende 5999 düşünüyorum. Gaming.gen.tr de çünkü herhangi bir yayıncı indirimi olmadan 6999TL'ye satıldı son GTX1650 sistemler. Umarım ihtiyacı olanlar alabilir. 
@"OceanLaB" hocam diyelim ki forumda bilgisayar için seçilen kişi biz olduk,istediğimiz herhangi bir vakit alabiliyor muyuz? Yani 10 gün 20 gün sonra alabiliyor muyuz, bize özel stok ayırıyorlar mı yoksa illa ki seçildikten sonra bi kaç gün içinde almalı mıyız?

Batua69' Alıntı:
Çok yüksek ihtimalle bende 5999 düşünüyorum. Gaming.gen.tr de çünkü herhangi bir yayıncı indirimi olmadan 6999TL'ye satıldı son GTX1650 sistemler. Umarım ihtiyacı olanlar alabilir. 
@"OceanLaB" hocam diyelim ki forumda bilgisayar için seçilen kişi biz olduk,istediğimiz herhangi bir vakit alabiliyor muyuz? Yani 10 gün 20 gün sonra alabiliyor muyuz, bize özel stok ayırıyorlar mı yoksa illa ki seçildikten sonra bi kaç gün içinde almalı mıyız? (Tabii ki öyle 1 ay 2 ay bekletemeyiz almak için de gene bi sorayım dedim:)

Batua69

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68

@"OceanLaB"  hocam diyelim ki forumda bilgisayar için seçilen kişi biz olduk,istediğimiz herhangi bir vakit alabiliyor muyuz? Yani 10 gün 20 gün sonra alabiliyor muyuz, bize özel stok ayırıyorlar mı yoksa illa ki seçildikten sonra bi kaç gün içinde almalı mıyız?(Tabii ki öyle 1 ay 2 ay bekletemeyiz adamları almak için de gene bi sorayım dedim)

ErTeCa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam güzel bir kıyağı net değenlendiririm. Öğretmenim, yeni başladım maaşım yatmadı ancak krediyle çekicem uyguna olsun da sıkışmayalım inşallah. Sağolasın.

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94

7000₺ ve altı ise ben almak isterim. Geçen gamingentr kampanyasını kaçırdım. İlaç gibi gelir :)

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
348

25'ine az kaldı umarım fiyat makul birşey olurda ihtiyacı olanlar alabilir. Ben Nisan'ı beklicem gibi.

MiceS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Eğer gerçekten indirim olarak kullanıcıları düşünen bir sistem  ise 5 k - 6k bandında satışa sunulmalı üstü fiyatlar için bence gereksiz.

wins

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

6k üstü alınmaz diyenler ya sayı saymayı bilmiyor ya da açıp dolar kuruna bakmaktan acizler :)

Aozy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
77
6k yi gecmezse mukemmel olur sayet ayni sistem ,gg uzerinden 7k ya satildi e tabi o yuzden pch farkini bekliyoruz. ?

Aozy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
77
wins' Alıntı:
Aozy' Alıntı:
6k yi gecmezse mukemmel olur sayet ayni sistem ,gg uzerinden 7k ya satildi e tabi o yuzden pch farkini bekliyoruz. ?

7 k ya satılan bir ürün 6 k olursa mı indirim olur sizce? 6,5 olsa olmaz mı mesela?
Gonlumden gecen rakami soyledim. Tabiki sizin soylemizle 7k lık sistem 6999₺ ye düşse bile indirim olmus olur :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri