Fiyatı umarım 6 6.5k yi geçmez
yaaahak' Alıntı:bu yorumun devamına mı yazılır fiyat yoksa yeni konu mu açılır?
Size katiliyorum bu konuda bende fiyata gore para hesabini yapicaktim ama parayi denklestiremedim zaten onceden. Ogrensrk iyi olurAksy41' Alıntı:batuhanngumus' Alıntı:5.45 gibi açıklayacaklar fiyatını
Onu gördüm hocam da 15 dk içinde nasıl bi hazırlık olucak biraz daha vakit olmasını kastediyorum
Aksy41' Alıntı:batuhanngumus' Alıntı:5.45 gibi açıklayacaklar fiyatını
Onu gördüm hocam da 15 dk içinde nasıl bi hazırlık olucak biraz daha vakit olmasını kastediyorum
Aozy' Alıntı:Ya abi sistem saat kacta satisa sunulacak onu anlamaya calisiyorum ? @"OceanLaB"
yaaahak' Alıntı:sıkıntı şu başka bir sitede olursa kullanmadığımız ona hesap açmakla uğraşacağız.
BayBayKomtanım' Alıntı:6Fiyatı ne kadar? Ona göre parayı hazırlayayım.
Parçalar konusunda tek atmışım . Ama fiyat konusunda yanılmışım , gayet iyi fiyat güvenle tercih edebilirsiniz. Fiyatı da tahmin edebilmiş olsam sözümde duracaktım . Bir başka baharaBatuhanKLC' Alıntı:Bu foruma özel olma muhabbeti çok iyi oldu . Gerçek ihtiyaç sahipleri için sevindirici bir durum . Hele ki giriş ve orta seviye sistem bekleyenler için muhteşem.
Bu arada kasa psu da gözüm var giriş seviye sistemlere 1-2 gömlek büyük kalıyor muhtemelen sistemde kullanılacak kasa.
Eğer fiyatı tahmin edebilmişsem söz alıp video çekeceğim .(sonrasında aldığım fiyata ankara içi elden isteyen olursa vereceğim 1 lira kar etmeden).
Hem ankara mağazasından nasıl foruma özel sistem alınır onu da görmüş oluruz.
Ssd tahminim Kioxia (inşallah kioxia olmaz)
Anakart tahminim asus h510m-e
Ram tahminim de G-skill
Fiyat da 6199 TL (gönlümden geçen 5.999 TL)
Ne dersin hocam içerik çıkar mı bize ?
Black5410' Alıntı:Bende alamadım itopyadan acaba forumdan nasıl almak için sıraya girebilirim?