boot menüsü yardım lazım

Eren İnce

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
jnZkRj.jpg

yukarıdaki resimde ne yapmam gerekiyor win10 iso dosyasını usb ye yazdırdım bott menüsüne girdim sıra

O

Oğuzhan

Guest
Usb yi seç enterla yada taşınıyorsa üste yani 1.sıraya taşı usb yi

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
boots optios varsa usb seçilince otomatik o işlemi yürütür genelde ancak ayar sayfası gelirse first priorty usb yap kaydet cık sonra ilk usb okumaya baslar. format attın bitti tekrar o menüye gel bu defa first priorty hdd yada ssd yap

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,371
USB Belleğin adı Sony olarak mı geçiyor ? Burada yapman gereken işlem bilgisayarına taktığın USB'yi bulup Enter'a basıp yukarı çıkartman gerekecek. Ardından reset attığında bilgisayar USB'yi okuyarak başlayacak. Format atarken CD'den okuması ile aynı durumdur.

KS

Eren İnce

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sony olan altakine yaptım yani bastım win simgesi çıktı bi sorun yok degilmi

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
resim varsa konuda ben göremiyorum ancak eğer usb markan sonny ise sony seçtiysen tamamdır win simgesinden sonra kurulum başladıysa sorun yoktur. digger türlü normal windowsun başlar :D

KS

Eren İnce

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Rurouni' Alıntı:
resim varsa konuda ben göremiyorum ancak eğer usb markan sonny ise sony seçtiysen tamamdır win simgesinden sonra kurulum başladıysa sorun yoktur. digger türlü normal windowsun başlar :D

Urun anahtarını kabul etmiyor neden yapıcagım , 
simdi

E

expert

Guest
İlk başlangıçta f12 veya başka bir tuş çıkar onlarla ilk açılışta hangisinin başlayacağını seçebilirsin biosa girmeden

KS

Eren İnce

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
system3276' Alıntı:
İlk başlangıçta f12 veya başka bir tuş çıkar onlarla ilk açılışta hangisinin başlayacağını seçebilirsin biosa girmeden

Girdim windows etkinleştirme diyor anahtarı giritom kabul etmiyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri