Boş Ama Dolu Olan SSD

Kailewd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Selam Arkadaşlar,

Acil yardım lazım bende 240gb ssd vardı eski bilgisayarımdaki 120gb ssd yi taktım ama dolu gözüküyor.

Denetim masasına baktım kaldırılacak bişey falanda yok ne yapmam lazım nasıl sıfırlarım bi çözümü var mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    4.3 KB · Görüntüleme: 12
Moderatörün son düzenlenenleri:

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Bilgisayarıma sağ tık yapın yönet e tıklayın orada solda altta disk yönetimi var oraya tıklayın sonra 120 gb olan ssd gelip sağ tıklayın biçimlendir i tıklayın açılan pencereden sadece birim etiketini sürücü harfi D ise D yapın ntfs dosya sistemi olarak ayırma birimi olarakta varsayılan kalsın hzılı biçimlendir seçili olsun tamama tıklayın.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
C ye yapma :) windows kuruludur sistem gider yeniden windows kurrman gerek ve tekrar bir fotograf at görsel olarak neler oldu bakayım.

KS

Kailewd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

Ekli dosyalar

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    4.4 KB · Görüntüleme: 10

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Oyun işi aktarma muhabbetini bilmiyorum yapılırsa da sağlıklı olmaz bence sizin yapacağınız şey oyunu silip yeniden yüklemek yüklerken de oyun yolunu E olarak seçmek o zaman E ye kurulur. E sorunsuz formatlanmış başka bir sorununuz varsa yardımcı olabilirim.

Son düzenleme:

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
c deki oyunu nasıl e ye aktarabilirim
Hangi platformun oyunu olduğuna bak önce Steam ise yeni herhangi bir oyunu indirir gibi yap diğer diski seçince yeni bir klasör oluşturur (oluşturduktan sonra kaldır demeyi unutmayın yer kaplamasın). Klasör oluştuktan sonra diğer steam\common/download kısmına oyun dosyalarını kopyalamaniz lazım. Kopyalama bitince oyna tuşuna basın olmazsa dosya doğrulama yaparsınız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri