Fiyat/Performans Boş Kasa Öneri! (18 Ağustos 2022)

Onurozden97

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Selam Dostlar,

1500 TL'ye kadar tercihen psulu mesh kasa arıyorum. Psusuz da olabilir fakat psuyu ayrı alacak olursam kasa ve Psu toplam bütçem yine 1500 TL civarında olacak.

Fiyat performans kasası arıyorum. Bir de mümkünse kullandığınız veya bildiğiniz kasaları önerirseniz çok güzel olur.

İşlemci: R5 5500
Anakart: MSI b450m pro M2 max
Ekran kartı: AMD Sapphire Rx 6400
Ram: Team t force vulcan tuf cl16 2x8
Ssd: Wd blue 500gb m2

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hocam 1.500 e biraz zor gibi kaliteli bir PSU 750-850 aralığında en uygun, kasa için o fiyata çok zor bulmamız ya bütçeyi biraz esnetin atayım birkaç ürün ya da mecburen 2.ele yönelmemiz gerekebilir.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Uygun fiyatlı ve kaliteli kasa olarak su ürünü önerebilirim:

Uğur hoca onaylı şu ürünü de tavsiye ederim. Mesh gibi gözükmese de mesh kasa ama +1 fana daha ihtiyaç duyuyor:

https://www.hepsiburada.com/adata-x...?magaza=Techburada&url_src=and-product-detail

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Uygun fiyatlı ve kaliteli kasa olarak su ürünü önerebilirim:

Uğur hoca onaylı şu ürünü de tavsiye ederim. Mesh gibi gözükmese de mesh kasa ama +1 fana daha ihtiyaç duyuyor:

https://www.hepsiburada.com/adata-x...?magaza=Techburada&url_src=and-product-detail
Adata XPG INVADER - 1.051 TL burada daha ucuz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Selam Dostlar,

1500 TL'ye kadar tercihen psulu mesh kasa arıyorum. Psusuz da olabilir fakat psuyu ayrı alacak olursam kasa ve Psu toplam bütçem yine 1500 TL civarında olacak.

Fiyat performans kasası arıyorum. Bir de mümkünse kullandığınız veya bildiğiniz kasaları önerirseniz çok güzel olur.

İşlemci: R5 5500
Anakart: MSI b450m pro M2 max
Ekran kartı: AMD Sapphire Rx 6400
Ram: Team t force vulcan tuf cl16 2x8
Ssd: Wd blue 500gb m2
Bu sisteme 500W iyi bir PSU yeterli gelir ama 1500 TL bütçeye hem kasa hem PSU iyi marka ürünlerden zor. 2000 TL filan yapmanız gerek minimum bütçenizi.

KS

Onurozden97

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocam 1.500 e biraz zor gibi kaliteli bir PSU 750-850 aralığında en uygun, kasa için o fiyata çok zor bulmamız ya bütçeyi biraz esnetin atayım birkaç ürün ya da mecburen 2.ele yönelmemiz gerekebilir.
İlginiz için teşekkür ederim. 2.ele güvenemiyorum o yüzden bulaşmak istemiyorum aslında.

KS

Onurozden97

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Peki psulu bir kasa öneriniz var mıdır fiyat performans?
Kasa içindeki güç kaynakları genelde hiç iyi olmuyorlar. Zaten iyi olanlarda bu fiyatlara geliyor toplamda ki iyi dediğime bakmayın harici almanız daha kaliteli bir ürün alacağınız gerçeğini değiştirmiyor. O yüzden ayrı ayrı alınmasında fayda var.

KS

Onurozden97

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Kasa içindeki güç kaynakları genelde hiç iyi olmuyorlar. Zaten iyi olanlarda bu fiyatlara geliyor toplamda ki iyi dediğime bakmayın harici almanız daha kaliteli bir ürün alacağınız gerçeğini değiştirmiyor. O yüzden ayrı ayrı alınmasında fayda var.
Teşekkür ederim ilginiz için. Kusura bakmayın pek anlamadığım için bu kadar soru sordum :D

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
İlginiz için teşekkür ederim. 2000 TL yapsam bütçemi fiyat performans ne önerebilirsiniz?
Kusura bakmayın geç gördüm mesajı hocam, ben de Uğur hocamın önerdiği ürünleri ya da benzerini atacaktım atmış sağolsun, dediği gibi ayrı almanız daha sağlıklı olur PSU genelde kötü orta seviye oluyor, önerilen PSUlar gayet yeterli kalitede

KS

Onurozden97

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Kusura bakmayın geç gördüm mesajı hocam, ben de Uğur hocamın önerdiği ürünleri ya da benzerini atacaktım atmış sağolsun, dediği gibi ayrı almanız daha sağlıklı olur PSU genelde kötü orta seviye oluyor, önerilen PSUlar gayet yeterli kalitede
Asıl siz kusura bakmayın. Fikirleriniz için teşekkür ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri