- Tepki
- 6
Son edit : Kasa alındı arkadaşlar kurulumlar yapıldı ancak corsair fanların çoklayıcısı olmadığı için ve rgb çoklayıcı da usb giriş için fazladan ana kartta yerim olmadığından alt fanlar ve üstten 1 fanın ışıklarını kontrol edemiyorum kafasına göre yanıyor 
ikinci sıkıntı ise lian li ekran kartı rgbleri yarıya kadar yanıyor yarıdan sonrası yanmıyor bozuk geldi..her moda aldım değiştirdim bana mısın demedi.
Merhaba,
Mevcut sistemim ;
gamepower warcry kasa
zalman 1200w 80+ psu
GSKILL 64GB (2x32GB) X2 =128 GB Trident Z5 RGB 6400MHz CL32 DDR5
MSI Mpg Z790 Carbon Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart
Intel i9-13900K işlemci
Corsair Icue H150I Elite Cpu Sıvı Soğutma Lcd Ekranlı 360Mm
Samsung 2 TB 990 PRO X2 = 4 TB
Palit RTX3080Ti GAMINGPRO 12GB 384Bit GDDR6X(LHR)
Sormak istediğim diğer soru ise ben şuan bu kasada 360mm dışına çıkamıyorum sıvı soğutmada 420mm gerekecek gibi, mevcut sıvı soğutucuya aynı model fan takviyesi yapıp birleştirebiliyor muyum ? neredeyse sıfır ürün çöpe atamayacağım tutarlarda fiyatıda.
Sistemim 4k ayarlarda rdr 2, god of war gibi oyunlarda işlemci 75-85 dereceleri görüyor ancak temperli cam alev gibi oluyor. Kasa fan soğutucularını bugün değişme kararı aldım, kasanın içerisindeki soğutucuların çok işe yaramadığını farkettim. Mevcut kasanın içerisindekilerin yerine bugün 6X Corsair iCUE SP120 RGB Elite 120 fan aldım. Akşam değişimini yapacağım.
Bunun yerine kasa olarak öneriniz varsa değerlendirip yüksek ihtimalle uygun gelen kasaya geçip değiştireceğim.
Kasayı satın aldım ; Cooler Master HAF 700 EVO ARGB Tempered Glass Siyah.
Çoklayıcı vb.. bu kasa ve anakartı kullanıpta tavsiyede bulunacak var mı ?
ikinci sıkıntı ise lian li ekran kartı rgbleri yarıya kadar yanıyor yarıdan sonrası yanmıyor bozuk geldi..her moda aldım değiştirdim bana mısın demedi.
Merhaba,
Mevcut sistemim ;
gamepower warcry kasa
zalman 1200w 80+ psu
GSKILL 64GB (2x32GB) X2 =128 GB Trident Z5 RGB 6400MHz CL32 DDR5
MSI Mpg Z790 Carbon Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart
Intel i9-13900K işlemci
Corsair Icue H150I Elite Cpu Sıvı Soğutma Lcd Ekranlı 360Mm
Samsung 2 TB 990 PRO X2 = 4 TB
Palit RTX3080Ti GAMINGPRO 12GB 384Bit GDDR6X(LHR)
Sormak istediğim diğer soru ise ben şuan bu kasada 360mm dışına çıkamıyorum sıvı soğutmada 420mm gerekecek gibi, mevcut sıvı soğutucuya aynı model fan takviyesi yapıp birleştirebiliyor muyum ? neredeyse sıfır ürün çöpe atamayacağım tutarlarda fiyatıda.
Sistemim 4k ayarlarda rdr 2, god of war gibi oyunlarda işlemci 75-85 dereceleri görüyor ancak temperli cam alev gibi oluyor. Kasa fan soğutucularını bugün değişme kararı aldım, kasanın içerisindeki soğutucuların çok işe yaramadığını farkettim. Mevcut kasanın içerisindekilerin yerine bugün 6X Corsair iCUE SP120 RGB Elite 120 fan aldım. Akşam değişimini yapacağım.
Bunun yerine kasa olarak öneriniz varsa değerlendirip yüksek ihtimalle uygun gelen kasaya geçip değiştireceğim.
Kasayı satın aldım ; Cooler Master HAF 700 EVO ARGB Tempered Glass Siyah.
Çoklayıcı vb.. bu kasa ve anakartı kullanıpta tavsiyede bulunacak var mı ?
Ekli dosyalar
Son düzenleme: