Boss Bilişim güvenilir mi?

xAndromeda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam bu boss bilişimden herhangi bir ürün özellikle ekran kartı alan biri var mıdır ?
Fiyatlar her yere göre daha uygun görünüyor ürünlerin ikinci el olma durumu falan olabilir mi ?
Bilgisi olan lütfen paylaşsın.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Çok şikayet var , hiç alışveriş yapmadım . Kimi dolandırıcı diyor kimi para iademi geç aldım diyor. Kimi ürün 1 ayda elimde oldu diyor. Uzak durun .

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Zamanında istanbulbilisim vardı. İnsanlara ürün satıp aylarca göndermiyorlardı. Para ellerinde kalıyordu. Ucuza telefon koyunca herkes alıyordu.

şuan bu firmayla ilgili yaşanılan sorun bu. Genel olarak ürünlerin gelmediğinden bahsetmiş insanlar. Ben uzak durulması gerektiğini düşünüyorum. Yavaş yavaş neyle karşı karşıya olduğumuzu anlarız.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Çok fazla şikayet alan bir firmadır. Eğer siz siparişi geçtiğinizde ürün ellerinde varsa hem gönderim yapıyorlar ama yoksa yurtdışından sizin yerinize alışveriş yapıp ürünü size satıyor diyenler gördüm. Ben uzak durulması taraftarıyım ama yakın zamanda hiç sıkıntısız sorunsuz pahalı bir anakartı 1 günde teslim alan bir kullanıcıya şahit oldum o yüzden net olarak kötü bir firma diyemiyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri