60.000 TL ve üstü Böyle Bir Setup Kurdum Nasıl Sizce

Varmer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
r7 9800x3d
Ekran Kartı
gainward 5070ti
Böyle bir setup kurdum nasıl sizce açıkcası çok ileri düzey bilgiye sahip değilim uyumlu olucak şekilde hazır sistemi yükselttim bütçem 90k
1756557816623.png

1756557855020.png

biraz geçiyo bütçemi ama çok sorun değil ekran kartı olarak amd düşünmüyorum yeri geliyo render alıyorum yeri geliyo 3d model tasarlıyorum nasıl sizce bu sistem.(Tek tek parçaları toplamaya ne gücüm ne enerjim var 5k fazla olsun kılçıksız olsun)

KS

Varmer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Nolurx10 yardım edin birkaç fikir alsam kafam rahatlar en azından.

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
228
şu sistem için tek söyleyebileceğim

o anakart kesinlikle kullanılmaz diyemem ama biraz daha iyi bir anakartı hakediyor böyle bir sistem

ayrıca x3d işlemcilerin özellikle fps oyunları ve özellikle 1080p deki başarısını biliyoruz ama

amaç profesyonel kullanımdan da yana ise ve
oyunlarda sürekli veya ağırlıklı fps oyunları değil de 2k hikayeli oyunlar da varsa

fiyat performans anlamında işlemci de geri çekilebililr

KS

Varmer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
gf.png

son olarak böyle oldu bu işlerden anladığını iddia eden bir arkadaşla bu sisteme karar verdim düştümmü yükseldimmi anlamadım

ilk sistmedeki sıvı soğutucu hakkında hiçbiryerde bi bilgi bulamadım eğer o soğutucuya güvenebilirsem onu alıp ssdyi yükseltebilirim.

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Ekli dosyayı görüntüle 43858
son olarak böyle oldu bu işlerden anladığını iddia eden bir arkadaşla bu sisteme karar verdim düştümmü yükseldimmi anlamadım

ilk sistmedeki sıvı soğutucu hakkında hiçbiryerde bi bilgi bulamadım eğer o soğutucuya güvenebilirsem onu alıp ssdyi yükseltebilirim.
Oyun oynama planlarınız var mı ? X3D alsakta gerçi renderi ekran kartıyla alırsanız sanırım sıkıntı olmaz, açıkçası ben bir kaç değişiklik yapardım. Sistem linki var mıydı ?

KS

Varmer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

oyun oynuyorum günde bikaç saat gold eloda arkadaşlarla eğleniyoruz aşırı fpslere ihtiyacım yokki zaten monitör 180hz şuan 2050 li laptopumla her ay xbox gamepass alıyorum bikaç oyun bitiriyorum 2k oynamak içinde sabırsızlanıyorum iş içinde şuan getir götür ps premier blender vscode çok fazla uygulama kullanıyorum oyüzden çok karışık kafam

Oyun oynama planlarınız var mı ? X3D alsakta gerçi renderi ekran kartıyla alırsanız sanırım sıkıntı olmaz, açıkçası ben bir kaç değişiklik yapardım. Sistem linki var mıydı ?

Son düzenleme:

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221

oyun oynuyorum günde bikaç saat gold eloda arkadaşlarla eğleniyoruz aşırı fpslere ihtiyacım yokki zaten monitör 180hz şuan 2050 li laptopumla her ay xbox gamepass alıyorum bikaç oyun bitiriyorum 2k oynamak içinde sabırsızlanıyorum iş içinde şuan getir götür ps premier blender vscode çok fazla uygulama kullanıyorum oyüzden çok karışık kafam

Biraz bakındım pek başka sistem bulamadım sanırım, buna attığın fotoğraftaki ram değişikliğini yerinde olsam yapmazdım çok fiyat farkı oluyor, seçili patriot kalsın derim. Bir de ssd az daha verip G3 alabilirsin, P410 un nasıl bir şey olduğu hakkında bir şey bilmiyorum ve bulamadım. Son olarak soğutucu az daha koyup lian li modeline geçirebilirsin, gamepowerin modeline pek güvenmek istemezdim

KS

Varmer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Biraz bakındım pek başka sistem bulamadım sanırım, buna attığın fotoğraftaki ram değişikliğini yerinde olsam yapmazdım çok fiyat farkı oluyor, seçili patriot kalsın derim. Bir de ssd az daha verip G3 alabilirsin, P410 un nasıl bir şey olduğu hakkında bir şey bilmiyorum ve bulamadım. Son olarak soğutucu az daha koyup lian li modeline geçirebilirsin, gamepowerin modeline pek güvenmek istemezdim
peki 5070 e düşşsem çok aşırı abartı bir fark yaşarmıyım

6k fark etti 5070e düşünce gainward 5070ti ve asusun 5070 i aynı para aşşağı yukarı niyeki

Son düzenleme:

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
peki 5070 e düşşsem çok aşırı abartı bir fark yaşarmıyım

6k fark etti 5070e düşünce gainward 5070ti ve asusun 5070 i aynı para aşşağı yukarı niyeki
5070 e düşsek 6k dan fazla düşer gibi geliyor fiyat, başka sistemlerden bir şeyler yapsak falan. Açıkçası oyunda %15 civarı fark ediyor ama ben olsam 5070 alıp geçerdim sanırım işimi görür zaten diyip, fakat yapacağın render vb. işleri için seni tatmin eder mi bilemiyorum

KS

Varmer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sadece oyun için toplasam 9070xt ye kayarım zaten ama diğeri işlerim için 5070 ti zorunlu gibi 5070le %40 civarı fark var

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
228

Takus25

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Kardeşim bütçeni bir tık daha artırabilirsen bu sistemi de bir değerlendirmeye al istersen.

1756720195632.png

KS

Varmer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kardeşim bütçeni bir tık daha artırabilirsen bu sistemi de bir değerlendirmeye al istersen.

Ekli dosyayı görüntüle 43880
güvenilir psu güvenilir sıvı soğutucu derken fiyat beni çok aşıyo yine ki kasa değişmiyo sanırım sitede

1756720564380.png

son olarak şöyle yaptım sistemi arkadaşın tavsiyesiyle cuma günleri indirim kovalarım en geç 19 unda almış olurum umarım

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
228
hazır sistemlerde geçerli oluyomuki o indirmler
nasıl geçerli olmuyor
kaç tane hazır sistem aldırdım

tamam bazıları sözde indirim olalbiliyor da
bazıları güzel oluyor

veya normalde 50k ya sattıkları (piyasaya göre de makul fiyat olan)
sistemi gaming gecesi günü 55k ya çıkarıp
indirimde 46k ya düşürerek sanki 9k indirim yapmış çakallığı da yapabiliyorlar ama
sonuçta piyasası 50k olan ürüne göre yine cazip fiyat oluyor

KS

Varmer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
nasıl geçerli olmuyor
kaç tane hazır sistem aldırdım

tamam bazıları sözde indirim olalbiliyor da
bazıları güzel oluyor

veya normalde 50k ya sattıkları (piyasaya göre de makul fiyat olan)
sistemi gaming gecesi günü 55k ya çıkarıp
indirimde 46k ya düşürerek sanki 9k indirim yapmış çakallığı da yapabiliyorlar ama
sonuçta piyasası 50k olan ürüne göre yine cazip fiyat oluyor
bilmediğimden sordum kredim onaylandığı halde cuma günlerini beklicem 2 yada 3 cuma boyunca şans vericem hem tek tek toplamalı hemde hazır sistemde bakıcam umarım güzel bir indirim düşer.

3 cuma beklersem eğer zamlanırmı sistem öyle bi riskte var

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
bilmediğimden sordum kredim onaylandığı halde cuma günlerini beklicem 2 yada 3 cuma boyunca şans vericem hem tek tek toplamalı hemde hazır sistemde bakıcam umarım güzel bir indirim düşer.

3 cuma beklersem eğer zamlanırmı sistem öyle bi riskte var
Tabii zamlanma ihtimali var, çok da beklemeye gerek yok ama yani daha 19 gün var dediniz zaten o zaman bakarız

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri