Bozuk ARGB fan hakkında bilgi

tolga12

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba Dostlarım,

Geçenlerde ikinci el bir alışveriş sitesinden argb özelliği olan 12 cb lik DARK TORNADO fan satın aldım ancak düzenbaz satıcı benim iyi niyetimi de kullanarak bana fanlarda herhangi bir sorun olmadığını beyan ederek güven ile sattı, fanın dönmesinde bir sorun yok ancak argb kısımları malesef çalışmıyor. ama bunun sebebini bilmiyorum oraya farklı fan taktığımda diğer fanın led kısımları çalışırken malesef bu fanda herhangi bir tepki yok.
Bu duruma sebebiyet veren şey ne olabilir. benden önceki bunun girişlerini ters takıp ledleri yakmış olabilir mi ? yani bunlar hemen bozulabilen şeylermidir?
bir diğer konu varsa bunun tamirini yapan birileri bulunur mu kimlere göstermeli ?

KS

tolga12

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
farklı bir fan takmayı denediğimde çalıştığını belirttim

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Fanların Adreslenebilir olduğu kesin. Ayrıca bunun farkında olup 3 pinli adreslenebilir kontrolcü veya ana karta bağladığınızı da düşünüyorum. Buna rağmen çalışmıyorsa led kısmında bir arıza var demektir. Yani bir elektronikçi arızayı tamir edebilir ama bilmiyorum onun masrafına değer mi. Keşke burada bütçenizi belirtseydiniz. Belki biraz bütçenizi zorlayıp sıfır bir ürün bulurduk.

KS

tolga12

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
teşekkür ederim cevabınız için öncelikle, yani aslına kusur görsel olduğu için işlevi konusunda bir sıkıntısı yok sadece kasada çirkin bir görüntüye sebep oluyor belki dedim ledler yanmadıysa bir şekilde tamiri mümkün olabilirse çok abartı bir fiyat olmadığı sürece birilerine göstereyim diye ama bu noktada yeni fan almak ta istemedim açıkcası yinede sağolun ilgilendiğiniz için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri