Soru Bronz Rank’ta Plat Ve Dia Gelmesi Normal Mi?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Selamün aleyküm arkadaşlar,

Valorant’ta Bronz rankım var. Rekabetçi olarak 3 maç attım. İlk maçta karşı takıma 2 tane Plat geldi; maçı uzatmalarda zar zor kazanabildik. İkinci maçta bu sefer 1 Plat ve 1 Gold geldi, o maçı maalesef kaybettik. Son maçta ise karşı takımda Dia ve Plat vardı, onu da kaybettik.

İlk maçı MVP olarak bitirdim, diğer iki maçı da sıralamada 2. ve 3. olarak tamamladım. Yani anlamadığım şu: Bronz elo’da neden karşıma Dia, Plat ve Gold oyuncular geliyor? Bu arada Türk sunucularında oynamıyorum; genelde Frankfurt ve Paris gibi yabancı sunucuları tercih ediyorum.

Vorcha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
Selamün aleyküm arkadaşlar,

Valorant’ta Bronz rankım var. Rekabetçi olarak 3 maç attım. İlk maçta karşı takıma 2 tane Plat geldi; maçı uzatmalarda zar zor kazanabildik. İkinci maçta bu sefer 1 Plat ve 1 Gold geldi, o maçı maalesef kaybettik. Son maçta ise karşı takımda Dia ve Plat vardı, onu da kaybettik.

İlk maçı MVP olarak bitirdim, diğer iki maçı da sıralamada 2. ve 3. olarak tamamladım. Yani anlamadığım şu: Bronz elo’da neden karşıma Dia, Plat ve Gold oyuncular geliyor? Bu arada Türk sunucularında oynamıyorum; genelde Frankfurt ve Paris gibi yabancı sunucuları tercih ediyorum.
kendin söylüyorsun 1maçı mvp bitirdim 2. maç 2 3.maç 3 diye oyunda 2tane rank var 1.si gördüğün 2.cisi görmediğin mmr ın mmr da senin oynadığın maçlarda kaç kill alıp kaç defa öldüğüne göre belirleniyor gold 2 iken yüce attığını hatırlıyorum yani kısaca ligin bronz ama bronzda kaliteli oynadığın için karşına plat ve gold geliyor son olarakta bu maçlarda ortalama 16 18 vurusan normalinden çok daha fazla artı alırsın bilgine

Son düzenleme:

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Önemli olan lig değil o kişilerin oynaması. Riot oyunlarının vazgeçilmezi. 10 maç üst üstte kazanırsan takıma daha az ligli ve daha kötü oynayanlar gelir ki karşıyı dengelesin. (Yani bireysel gücü bir yere kadar limitleyip takımlarda eşitlik sağlamak amaç. Fakat bu sadece iyiy oynayanın hep daha iyi oynama gereksinimine yol açıyor.) karşına sen bronz iken plat geliyosa bilgi ya o plat çok kötüdür yada takımı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri