- Tepki
- 28
adam dönüştürücüyle vercekmişKartta sadece DVI girişi var , dönüştürücü kullanmışlar. Bence alınmamalı.
Onda sorun yok ama bu giriş eski ve dönüştürücüler pek sağlıklı olmuyor. HDMI girişli kart bulsanız daha iyi olur.adam dönüştürücüyle vercekmiş
ben ama özelikle sapphire bakıyorumOnda sorun yok ama bu giriş eski ve dönüştürücüler pek sağlıklı olmuyor. HDMI girişli kart bulsanız daha iyi olur.
Sapphire > allKartın girişini göremedim , neden Sapphire bakıyorsunuz?
Bu arkadaşın bilmem kaçıncı bu tarz konusu anlamamakta oldukça ısrarcı sabırla yardımcı olma çabanız takdir edilesi resmen.Onda sorun yok ama bu giriş eski ve dönüştürücüler pek sağlıklı olmuyor. HDMI girişli kart bulsanız daha iyi olur.
Bu Konuda Ne Alaka Hacı Neyse Sen Şuna BakBu arkadaşın bilmem kaçıncı bu tarz konusu anlamamakta oldukça ısrarcı sabırla yardımcı olma çabanız takdir edilesi resmen.
Arkadaşım yukarıda belirttim ya. Hem ekran kartında marka seçmeye gerek yok. İyi olanı temiz olanı almak önemli. Bütçen varsa GTX 1060 bak.Bu Konuda Ne Alaka Hacı Neyse Sen Şuna Bak
Kardeş önce konuşmayı uslübu öğren ondan sonra kart bak baktığın tüm kartlar çöp boşa çabalıyosunBu Konuda Ne Alaka Hacı Neyse Sen Şuna Bak
2.el için ayırdım fiyat 1200-1700 tlArkadaşım yukarıda belirttim ya. Hem ekran kartında marka seçmeye gerek yok. İyi olanı temiz olanı almak önemli. Bütçen varsa GTX 1060 bak.
Ne demeye çalışıyonsun hacıKardeş önce konuşmayı uslübu öğren ondan sonra kart bak baktığın tüm kartlar çöp boşa çabalıyosun
Çok biliyosan sen bak hacı 2 saatir arıyorumKardeş önce konuşmayı uslübu öğren ondan sonra kart bak baktığın tüm kartlar çöp boşa çabalıyosun
BasedSapphire > all
Ciddimiydim sence
hocam sen daha iyi bilirsin bu nasıl?Şehir senin için önemli değil galiba , attığın ilanlar farklı şehirlerden.
Buradan kendine uygun olan şehirden bak.
alınmaz eğer cok kuvvetli oyunlar oyanmıcaksanız spiderman god of war vramı cok az 4gb bu donemde bile 8gb vram yetmemeye basladı
yok hocam fps oyunları oynucam pubf,csgo,valo,gta onlarıalınmaz eğer cok kuvvetli oyunlar oyanmıcaksanız spiderman god of war vramı cok az 4gb bu donemde bile 8gb vram yetmemeye basladı
Bu oyunlar için alayımmı?alınmaz eğer cok kuvvetli oyunlar oyanmıcaksanız spiderman god of war vramı cok az 4gb bu donemde bile 8gb vram yetmemeye basladı
pubg steamse eğer oynatmaz 30 20 fps verir valo oynatır düsük grafiklerde ama bi 200 100 fps arası verir csgo 2 yi oynayamazsın gta yıda bilmiyorum okadaarını ama en iyiy bile @Syqex hocam bilir ona bi danış istersen benim dediklerime cok guvenmeyok hocam fps oyunları oynucam pubf,csgo,valo,gta onları
Bu oyunlar için alayımmı?
hocam en iyi siz bilirsiniz bu ekran kartı cs valo gta 5 pubf oynatırmı akıcıŞehir senin için önemli değil galiba , attığın ilanlar farklı şehirlerden.
Buradan kendine uygun olan şehirden bak.