- Tepki
- 9
bilmiyorum ama 4gb vram kesinlikle yetersizhocam en iyi siz bilirsiniz bu ekran kartı cs valo gta 5 pubf oynatırmı akıcı
bilmiyorum ama 4gb vram kesinlikle yetersizhocam en iyi siz bilirsiniz bu ekran kartı cs valo gta 5 pubf oynatırmı akıcı
yok hocam ya ben Bunu sevdimOynatır , üst seviye grafiklerde oynamıyorsunuz 4GB Vram yeterli. Benim önerim yine de GTX 1060 olur.
Olur. Kartın TDP Değeri 120w diye biliyorum.yok hocam ya ben Bunu sevdim
sence bu psu ile uyumlu olurmu ?
![]()
Aerocool VX Plus AE-VXP350 350 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP350 350 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP350 350 W Power Supply özelliklerini incele, 916,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
pek sorasım yok tu ama izoly nin neyi kötü eğer o kadar değilse izoly rx 550 4gb alınırOlur. Kartın TDP Değeri 120w diye biliyorum.
Neredeyse tüm ürünleri çok düşük kalitede oluyor.pek sorasım yok tu ama izoly nin neyi kötü eğer o kadar değilse izoly rx 550 4gb alınır
ben zaten aman aman fps istemiyom 60 fps yeter bu ekran kartı cs go, valorant,pubg ve gta 5 i 60 fps oynatısa aga ben bunu alırım
![]()
IZOLY Amd Radeon Rx550 4gb Gddr5 128 Bit Dvı/hdmı/dp Ekran Kartı - Fiyatı, Yorumları
Amd Radeon Rx550 4gb Gddr5 128 Bit Dvı/hdmı/dp Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - Trendyolwww.trendyol.com
kaliye önemli değil banaNeredeyse tüm ürünleri çok düşük kalitede oluyor.