- Tepki
- 28
Alacağım RX 570 Budur;https://www.sahibinden.com/ilan/iki...0-gaming-graphic-ekran-karti-1175018852/detay
Hocam bende sapphıre pulse
Evet dediğiniz gibidir hocamda 2.el ya o yüzden wattmandan korkuyorum satıcıdan almadan önce wattman'a karşı sizce hangi testi yaptırmalıyım?Hocam bende sapphıre pulse Ekli dosyayı görüntüle 34972rx5600xt modeli var ben soğutmasından son derece memnunum 60 dereceyi geçmiyor
Hocam ben de 2. El aldım sadece the last of usda oyun donıyor ve bi hata veriyor 70 fps almama rağmen bu sorun driverden kaynaklı uygun dtiveri bulmaya çalışıyorum furmark testi falan yaptır ki satıcı yapmış sen kendinde gözlemleEvet dediğiniz gibidir hocamda 2.el ya o yüzden wattmandan korkuyorum satıcıdan almadan önce wattman'a karşı sizce hangi testi yaptırmalıyım?
O zaman bende satıcıyadan 15-30 dk lık oyun testi isteyim.Ona göre gözlemleyim.Hocam ben de 2. El aldım sadece the last of usda oyun donıyor ve bi hata veriyor 70 fps almama rağmen bu sorun driverden kaynaklı uygun dtiveri bulmaya çalışıyorum furmark testi falan yaptır ki satıcı yapmış sen kendinde gözlemle
BEN 18 DAKİKA BOYUNCA KENDIM YAPMISTIM SATICININ BILGISAYARINDAO zaman bende satıcıyadan 15-30 dk lık oyun testi isteyim.Ona göre gözlemleyim.