https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...etooth-kulak-üstü-kulaklık-siyah-1222986.html @Greewe_Greew sanırım 2022 fakat genede danışmak istedim 
bağlantı geçersiz
kullanım süresü +40 saat ise 2022dir![]()
RAZER BARRACUDA X KBS.KULAKLIK,NEW Kablolu ve Kablosuz Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
RAZER BARRACUDA X KBS.KULAKLIK,NEW Kablolu ve Kablosuz Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek içwww.mediamarkt.com.tr
Gene geçersiz sanırsam![]()
Evet öyle Bluetooth’da var fakat akakçede 2021 olarak geçince emin olamadım.kullanım süresü +40 saat ise 2022dir
bütün yardımların için teşekkür ederim. Uzun bir serüvenin sonunda blackshark v2 special edition aldım. Alalı 2-3 saat oldu ve aşırı memnunum.(Bu arada aktivasyon kodu bunda olması gerekiyor mu bende oto thx yüklü geldi.)kullanım süresü +40 saat ise 2022dir
V2 için geçerli değil o olay otı geliyobütün yardımların için teşekkür ederim. Uzun bir serüvenin sonunda blackshark v2 special edition aldım. Alalı 2-3 saat oldu ve aşırı memnunum.(Bu arada aktivasyon kodu bunda olması gerekiyor mu bende oto thx yüklü geldi.)