- Konu Sahibi
hocam şuanda nvme taktım ve bilgisayarda görünmedi, bu video üzerinden disk görünmeme sorununu çözmek için disk yönetimine girdiğimde böyle birşey çıktı ne yapmam gerekir?zaten o vida dediğimiz
hocam şuanda nvme taktım ve bilgisayarda görünmedi, bu video üzerinden disk görünmeme sorununu çözmek için disk yönetimine girdiğimde böyle birşey çıktı ne yapmam gerekir?zaten o vida dediğimiz
Çok teşekkür ederim herkese yardımlarınız için şuanda nvme göründü ve kullanılabilir, hayırlı akşamlar dilerim.Ekli dosyayı görüntüle 33447
Özetle fark bu şekildedir..
![]()
MBR VS GPT - Understanding the Difference and Choosing the Right Option for Your Disk
In this article, we explore MBR vs GPT, highlighting their key differences, advantages, and when it's appropriate to use each one.www.digitfeast.com
GPT olarak biçimlendirin.
Hocam ssd'yi tam olarak otutturduğundan emin ol eğer tam oturduysa bios/uefi ayarlarına bakabilirsin yani biosa gir ve yanılmıyorsam senin anakarttan gelişmiş bölümünden bakıyorduk ssd ve storage ayarlarına. Kısaca bios/uefi ayarlarını gözden geçir. Anakartın firmware güncellemesi varsa yap, son bir kaç çare olarak ssd'yi farklı bir girişe takmayı dene veya ssd'yi başka bilgisayarda dene. Başka bilgisayarda çalışırsa sorun anakart ssd slotundadır. Eğer diğer girişte çalışırsa sorun o ssd slotundadır.hocam şuanda nvme taktım ve bilgisayarda görünmedi, bu video üzerinden disk görünmeme sorununu çözmek için disk yönetimine girdiğimde böyle birşey çıktı ne yapmam gerekir?
Ekli dosyayı görüntüle 33446
Hocam düzeltildi çok teşekkürler, bir önceki cevabıma bakabilirsiniz.Hocam ssd'yi tam olarak otutturduğundan emin ol eğer tam oturduysa bios/uefi ayarlarına bakabilirsin yani biosa gir ve yanılmıyorsam senin anakarttan gelişmiş bölümünden bakıyorduk ssd ve storage ayarlarına. Kısaca bios/uefi ayarlarını gözden geçir. Anakartın firmware güncellemesi varsa yap, son bir kaç çare olarak ssd'yi farklı bir girişe takmayı dene veya ssd'yi başka bilgisayarda dene. Başka bilgisayarda çalışırsa sorun anakart ssd slotundadır. Eğer diğer girişte çalışırsa sorun o ssd slotundadır.
hayırlı olsun güle güle kullanınÇok teşekkür ederim herkese yardımlarınız için şuanda nvme göründü ve kullanılabilir, hayırlı akşamlar dilerim.
Ekli dosyayı görüntüle 33448
Teşekkür ederim sağolun.hayırlı olsun güle güle kullanın