Bu Ayar Hi̇çbi̇r İse Yaramiyor

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
videoda anlatıldıgı gibi bu ayar FPS Artırmaz

MURDOCK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
videoda anlatıldıgı gibi bu ayar FPS Artırmaz

Kafayı yersin ya. FPS sorunum yok ama dün acaba perf. artışı olur mu diye oynayayım dedim oynamaz olaydım :D Önce mavi ekran verdi sonra oyunlardan atmaya başladı. Eski ayara çektim düzelmedi oyunları sildim yükledim vs bir ton uğraştım ama farklı sorunlar almaya devam ettim :D En son 1 saat önce format attım pc'ye. Şimdi bunu görmek kahkaha attırdı :D

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Bu ayar genelde eski cihazlarda galiba sorun çıkartmadan çalışıyor, valla eski bilgisayarımda açardım hiç bir sorun çıkmadan 1-2 yıl format atmadan gidiyordu. :D

KS

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Kafayı yersin ya. FPS sorunum yok ama dün acaba perf. artışı olur mu diye oynayayım dedim oynamaz olaydım :D Önce mavi ekran verdi sonra oyunlardan atmaya başladı. Eski ayara çektim düzelmedi oyunları sildim yükledim vs bir ton uğraştım ama farklı sorunlar almaya devam ettim :D En son 1 saat önce format attım pc'ye. Şimdi bunu görmek kahkaha attırdı :D
2 kere bi denedim ben sonra direk korkudan 2 dk gecmeden geri aldım

Bu ayar genelde eski cihazlarda galiba sorun çıkartmadan çalışıyor, valla eski bilgisayarımda açardım hiç bir sorun çıkmadan 1-2 yıl format atmadan gidiyordu. :D
oyunlarda hiçbir yararı yok

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
2 kere bi denedim ben sonra direk korkudan 2 dk gecmeden geri aldım

oyunlarda hiçbir yararı yok
Hatırladığım kadarıyla pek bir etkisi olmuyordu, etkiden çok zararı var. Ama dediğim gibi bazı eski cihazlarda en fazla zorla 10-15 fps yükseltiyor denemiştim, lol 40 fps'den 50-60 civarına yükseldi onun dışında zaten etkisi hiç yok. Sakın gaza gelip açmayın uyarımı yapmak istiyorum, eski cihazımda denedim önceden fps verse bile 1 ay geçmeden mavi ekranı çakıyordu. Durmadan formatlarsınız haberiniz olsun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri