- Tepki
- 6
Merhaba arkadaşlar İstanbul Tuzla ilçesinde güvenlik görevlisiyim 30000 birikmiş param var heves ettim kendime gaming laptop alayım dedim sizler daha iyi bilirsiniz önerilerinizi bekliyorum
Merhaba arkadaşlar İstanbul Tuzla ilçesinde güvenlik görevlisiyim 30000 birikmiş param var heves ettim kendime gaming laptop alayım dedim sizler daha iyi bilirsiniz önerilerinizi bekliyorum
oyun oynamak için istiyorum 1 kere alayım benimde olsun yaniSadece oyun için mi istiyorsunuz? Ne tür oyunlar oynayacaksınız?
Özelliklerine göre 18.000 TL'ye de var, 28.000 TL'ye de modeller var.
İhtiyacınızı belirlersek, ihtiyacınızdan fazlasına para vermenize gerek kalmaz.
Eğer çok taşımayacaksanız bu bütçede masaüstü daha iyi olabilir.oyun oynamak için istiyorum 1 kere alayım benimde olsun yani![]()
oyun oynamak için istiyorum 1 kere alayım benimde olsun yani![]()
bu bütçe ile daha iyi performans veren bir sistem toplayabilir miyiz peki tüm ekipmanlar dahilPeki neden laptop istiyorsunuz?
Güvenlik görevlisi olduğunuz için mesai saatlerinde pek kullanabileceğinizi düşünmüyorum.
Eğer mesai sonrası evde kullanacaksanız, masaüstü sistemler bu bütçede çok daha performanslı olacaktır.
Hatta 30.000 TL bütçe varken, kampanyalardan kasa + monitör + kulaklık vs. dahil tam bir set bile alabilirsiniz.
bu bütçe ile daha iyi performans veren bir sistem toplayabilir miyiz peki tüm ekipmanlar dahil
yok hiçbiriEvet bu bütçede masaüstü sistem almak daha iyi performans verecektir.
Mevcut herhangi bir ekipmanınız var mı? Yani 30.000 TL ile neler almak gerekecek?
( Kasa + Monitör + Klavye + Mouse + Kulaklık + Mouse Pad + Masa + Koltuk )
yok hiçbiri
Hocam bu klavye maus maus ped var onu almayı düşünüyorum da fiyat düşükmüş çok mu kalitesiz bozulurmu hemenHazır Sistem;
Monitör;![]()
ULTIMA-3070Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3070Ti oyuncu bilgisayarı Ryzen 5 5600X ve ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Klavye;![]()
GIGABYTE 27" G27QC A 165Hz 1ms 2xHDMI DP Adaptive Sync 2xUSB HDR VA QHD Curved Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE 27" G27QC A 165Hz 1ms 2xHDMI DP Adaptive Sync 2xUSB HDR VA QHD Curved Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G27QC A ITOPYA'dawww.itopya.com
Mouse;![]()
Rampage RMK-GX7 Strike RGB Kablolu Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RMK-GX7 Strike RGB Kablolu Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Rampage RMK-GX7 Strike RGB Kablolu Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Kulaklık;![]()
SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 748,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI DS502 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI DS502 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI DS502 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ekipmanları daha uyguna olması için aşağıdaki gibi alınabilir daha çok bütçe ayırmamak için;
Klavye-Mouse-MousePad;
Kulaklık;![]()
Inca IKG-330 Gaming Set Klavye Mouse Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Inca IKG-330 Gaming Set Klavye Mouse Seti fiyatlarını Akakçe ile takip et! Inca IKG-330 Gaming Set Klavye Mouse Seti özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
James Donkey 711 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz James Donkey 711 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! James Donkey 711 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hemen değil de bi bütçe birikene kadar dayanabilir birde kullanıcının ne kadar kullanacağına bağlı.Ben Inca marka klavye kullanmıştım bir süre sonra Lol yüzünden R tuşu çalışmaz hale geldi bende şöyle geri dönüşüm yaptım.Hocam bu klavye maus maus ped var onu almayı düşünüyorum da fiyat düşükmüş çok mu kalitesiz bozulurmu hemen
masaüstü alabilirim hocamRavens ile konuşmalarınızın sonucunda Masaüstü sisteme mi karar verdiniz yoksa laptopa mı ?
Hem taşınabilir hem de sabit kullanılabilir olması için monitör + laptopta alınabilir. Önceliğinizi belirleyin ona göre gereken önerileri sunalım hocam.
Kesinlikle masaüstü alın 30 bin bir laptopa vermek facia olur. 30 kya kasa monitor klavye mouse kulaklık full ekipman toplarsınız.masaüstü alabilirim hocam