Bu Çizgiler Neden Kaynaklanıyor Olabilir?

Hephaistos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Birkaç gündür monitörümde "artifact" gibi işaretler ve renkler çıkıyordu. Bugün komple ekran çizgi çizgi oldu. Başta ekran kartı kaynaklı bir problem sandım fakat aoc logosu da öyle çıkınca monitör kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım. Bu konuyu yazarken de çizgiler tamamen olmasa da daha iyi bir hal aldı.
20241109_084351.jpg
20241109_083012.jpg

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,266
Birkaç gündür monitörümde "artifact" gibi işaretler ve renkler çıkıyordu. Bugün komple ekran çizgi çizgi oldu. Başta ekran kartı kaynaklı bir problem sandım fakat aoc logosu da öyle çıkınca monitör kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım. Bu konuyu yazarken de çizgiler tamamen olmasa da daha iyi bir hal aldı.Ekli dosyayı görüntüle 39070Ekli dosyayı görüntüle 39071
Ekran kartınız güncel mi veya BİOS sürümünüz genellikle bu tip sorunlar ekran kartı ile ilgili sorunlar meydana gelmekte.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,266
Şimdilik sadece ekranınız da, çizgiler var, ekranda titreme veya renk bozulması olmadı galiba televizyona bağlama şansınız var mi? Peki belki ekran kartında sorun vardır. Monitör de değildir. HDMI kablosu kullandığınızı var sayarak HDMI kablonuzu değiştirin varsa eliniz de.

KS

Hephaistos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Şimdilik sadece ekranınız da, çizgiler var, ekranda titreme veya renk bozulması olmadı galiba televizyona bağlama şansınız var mi? Peki belki ekran kartında sorun vardır. Monitör de değildir. HDMI kablosu kullandığınızı var sayarak HDMI kablonuzu değiştirin varsa eliniz de.
dp kullanıyorum. titreme renk bozulması yok ama televizyona bağlayıp de denerim şimdi.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Resimdeki adımlara göz atın isterseniz BELKİ faydası olabilir.

Ekli dosyalar

• mönitör.png
    mönitör.png
    115.9 KB · Görüntüleme: 8
KS

Hephaistos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Selamlar monitörüm 20 güne yaklaşık bir zamandır serviste ve son 3 gündür hazır durumunda olduğunu belirtiyor tecpro. Kendilerine hizmetleri için çok teşekkür ediyorum bu arada çoğu yoruma istinaden çok yardımcı oldular ve süreç uzamadı. Ayrıca monitörümü 23.8 inchten 27 inche çıkardılar. Sorun şu ki en geç bugün kargolamaları lazımdı ki haftaya sarkmasın çünkü haftaya sarkarsa 3. haftasına girecek ve belirtilen 20 gün dolmuş olacak. Şimdi tecpro ile görüştüm incehesabın gelip almasını belirttikleri söylediler. Bugün birkaç saat önce de incehesap tecpronun getirmesini beklediğini belirtmişti. Hafta sonu halletmem gereken birkaç işim var ve incehesap 3 gündür süreç bitmiş olmasına rağmen sitesinde sürecin sonuçlanmasığını ve değişim beklediğini söylüyor. Tekrar incehesanı arayıp aynı cevabı almak istemiyorum. Son aralıdığımda "Belieli günlerde ya onlar ya da bizim tarafımızdan ulaşım sağlanıyor." gibi bir cümle söylendi. Ne yapmam gerek?
Screenshot_20241122_222948_Gmail.jpg

Screenshot_20241128_154819_Chrome.jpg
Screenshot_20241128_154811_Chrome.jpg

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri