Bu Değişiklik Mantıklı Mı ?

Serkan45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Ryzen 5 5500 kullanıcısıyım işlemci henüz 2 aylık fakat sistem topladığım günden beri 5600 içimde kaldı. O dönem bütçem olmadığı için yükseltemedim. Sizce şimdi bu yükseltmeyi yapmak mantıklı olur mu ya da ileride daha üst seviye işlemcilere geçmeye mi odaklanayım.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Ryzen 5 5500 kullanıcısıyım işlemci henüz 2 aylık fakat sistem topladığım günden beri 5600 içimde kaldı. O dönem bütçem olmadığı için yükseltemedim. Sizce şimdi bu yükseltmeyi yapmak mantıklı olur mu ya da ileride daha üst seviye işlemcilere geçmeye mi odaklanayım.
çok mantıklı olur ekran kartın nedir

Emirhanbayramf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
108
Aman aman Fark görmeyeceğin için bence elindekini Letgo sarı site gibi yerlerden çıkardıktan sonra almanı öneririm hocam.

KS

Serkan45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Aman aman Fark görmeyeceğin için bence elindekini Letgo sarı site gibi yerlerden çıkardıktan sonra almanı öneririm hocam.
Kral bence ciddi fark var aralarında ya en basit örneği L3 önbelleği. Bu kadar birbirine yakın serilerin bu kadar birbirinden uzak performansta olduğuna çok şaşırıyorum.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Teşekkür ederim yardımın için kral. Peki elimdekini nereye veya nerede satabilirim. Aslında satmadan da alabilirim ama yep yeni işlemci durduğu yerde eskimesin
yani en kolay sahbibinden.comda satarsınız

fark var hocam işlemci bazlı oyunlarda çok fark var özellikle valorant ve cs go

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri