Bu Efsane Bilgisayarın Sizce Fiyatı Nedir?

KS

SANO SHİNCHİRO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Bilgisayar özellikleri iyi de bilgisayarı alabilirsin ama o kadar para peşin verilmez. Git 0 topla taksitle al daha iyi. Bilgisayarı ne zaman almış ne kadar kullanmış ne amaçla kullanmış bunlara bakman lazım. Ama şu AMD ekran kartı olayı anlayana :)
1 seneye yakın kullanılmış her şeyi sapasağlam klavyesinde problem vardi sadece onu da gönderdim joystick de mevcut,
Rog Serisi Bir hazır sistem alınmış belli ki güzel bir sistem. ama şöyle bişey var. Amd ekran kartlarında yazılımsal sıkıntı yaşandığına dair şikayetler var. bende amd ekran kartı kullanıyorum ama o kadar detayli bir bilgiye hakim değilim. bence güzel sistem ama alıp almamak size kalmış. içinize siniyorsa alın :) şahsen benim bile alasım geldi :D
Tanidiğim uzman bir abim tarafindan o konuda sıkıntı yaşamayacağim söylendi olursa da gideceğim kişi yine o zaten, keşke intel nvidia olsaydi diyipte böyle bir firsata da ayip etmek istemem :D

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Bence ikinci el ilk sahibi ve tanıdık olması bu fiyata bedava hem de daha 1 yıllık sistem .. Siz amd düşmanlığı yapanlara bakmayın bu sıvı soğutmalı en düzey ekran kartı sürücüler özellikle üst düzey kartlarda test ediliyor çok hata barındırmaz :) hayırlı olsun :) keşke bu kadar para olsa da bizim de ilk elden böyle tanıdıklarımız olsa :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri