Yardım Bu Fanlardan Hangisi

:GHOST:

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
Elimde Lian Li lancoll 3 kasa var içinde toplamda 10 tane fan var ama sıvı soğutucu artich frezir argb fanları var kasanın alt tarafına taktığım fanlar da Dark ın mıknatıslı argb fanlarıydı ama bunlar çok şık durmuyor şu fanlardan hangisini alsam daha iyi olur hangisi daha uzun ömürlü olur bana başka önerebileceğiniz cam fan öneriniz varmı

Ekli dosyalar

• IMG_6432.jpeg
    IMG_6432.jpeg
    2.2 MB · Görüntüleme: 26

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
Sıvı soğutma alt tarafta verimsiz olur, onu üste alın, alt tarafa reverse (ters yön) 3 adet fan alın.

Yukardaki fanlar reverse değil, yine de almak isterseniz kağıt üzerindeki verilere göre Thermalright daha iyi gibi duruyor.

KS

:GHOST:

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
Sıvı soğutma alt tarafta verimsiz olur, onu üste alın, alt tarafa reverse (ters yön) 3 adet fan alın.

Yukardaki fanlar reverse değil, yine de almak isterseniz kağıt üzerindeki verilere göre Thermalright daha iyi gibi duruyor.
Peki bu altaki fanlar ters takmama gerek varmı yoksa böyle de işini görür mü önü meşh ztn kasanın 420mm fan var içeri hava akışı iyi bu altaki kasa gibi yapmak istiyorum aslında

Ekli dosyalar

• IMG_6434.jpeg
    IMG_6434.jpeg
    1.4 MB · Görüntüleme: 27

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
Alttaki fanlar havayı alttan alıp yukarı verecek şekilde olacak, o şekilde takabilirsiniz.

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
1756803709971.png

Sıvı soğutma üste takılıysa böyle yapın. Üste takmak da en doğrusu bana kalırsa. Öbür türlü sıkıntı oluyor.

Fanlardan da thermalright olanı daha iyi.

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
Kasa lanccol 3 önü böyle
Pardon akvaryumla karıştırmışım nedense, o kasayı biliyorum. Öne 3 tane intake arkaya 1 tane exhaust ve üste de sıvı soğutma fanları exhaust şekilde takılmalı.

Alta da isterseniz 3 intake takılabilir onu unutmuşum, ama takmasanız da olur şart değil yani.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri