8.000-10.000 TL Bu Fiyat Gigabyte B850M Aorus Elite Alınır Mı? Özelliklerine Göre Pahalı Mı?

jote

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
İşlemci
9800x3D
Ekran Kartı
4060
Gigabyte B850M Aorus Elite bu anakartı almayı düşünüyorum. İşlemcim 9800x3D sizce bu anakart bu fiyatlara değer mi yoksa daha uyguna daha iyisini veya alternatifini bulur muyuz? Önerilerinize ve bilgilerinize açığım?Bütçe maks bu fiyatlar

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,438
KS

jote

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Belirtmeyi unutmuşum kasam MATX.Birde benım bu attıgm fıyatına gore ıyı mı sizce yoksa fazla mı odemıs oluyorum.

KS

jote

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
İyi bence parasını hakkeden bir ürün.
Bir de şey soracağım bazı kişiler 9800x3d için anakart faz sayısının cok olması gerektiğini soyledi.Sizin bu konudaki fikriniz nedir.Bu ankart yeteri kadar işlemcinin istediğini karşılar mı?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,438
Bir de şey soracağım bazı kişiler 9800x3d için anakart faz sayısının cok olması gerektiğini soyledi.Sizin bu konudaki fikriniz nedir.Bu ankart yeteri kadar işlemcinin istediğini karşılar mı?
Her türlü yeter sıkıntı olmaz.

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Gigabyte B850M Aorus Elite bu anakartı almayı düşünüyorum. İşlemcim 9800x3D sizce bu anakart bu fiyatlara değer mi yoksa daha uyguna daha iyisini veya alternatifini bulur muyuz? Önerilerinize ve bilgilerinize açığım?Bütçe maks bu fiyatlar

Hocam bende bunun siyah versiyonunu bakıyorum çok güzel anakarttır alın geçin,9800x3d için gayet yeterli olur.

KS

jote

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Hocam bende bunun siyah versiyonunu bakıyorum çok güzel anakarttır alın geçin,9800x3d için gayet yeterli olur.
Tamamdır o zaman teşekkür ederim.İşlemci için sanırım vram fazları onemlıymıs sızce bu anakart bu açıdan ve diğer gerekli ozellikler açısından 9800x3d için iyi mi ?

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Hocam o anakart a serisi olarak piyasaya sürüldü yani a620=b840 gibi b ibaresine bakmayın ben olsam b850 olanını alırdım veyahut:
Bu anakart 17 faz çok daha iyi 3 gün önce 8.8k'idi az bekleyin gene 9k görür atx sıkıntı değilse bunu öneririm 9800x3d içinde yeterli.

14 faz var ilkinden 2 faz düşük

Buna bak bu 16 faz
O anakart intel...

KS

jote

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Hocam o anakart a serisi olarak piyasaya sürüldü yani a620=b840 gibi b ibaresine bakmayın ben olsam b850 olanını alırdım veyahut:
Bu anakart 17 faz çok daha iyi 3 gün önce 8.8k'idi az bekleyin gene 9k görür atx sıkıntı değilse bunu öneririm 9800x3d içinde yeterli.

O anakart intel...

Monster Form ben bu gigabyte b850 liliği almaya karar verdim en aklıma yatan o oldu.Dediğinde doğru b840lar a serisinin sekıllendırılmıs hali diyolar.O yuzden b850 aldım.​

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148

Monster Form ben bu gigabyte b850 liliği almaya karar verdim en aklıma yatan o oldu.Dediğinde doğru b840lar a serisinin sekıllendırılmıs hali diyolar.O yuzden b850 aldım.​

H.o hocam
Bir siyah bir beyaz bakıyorsunuz sistem karışık heralde:)
Ben olsam bu akşamki gaming gecesini beklerdim olmazsa onu veya attığım tomahawkı alırdım çünkü bugün black friday indirimleri var ve gaming gecesiyle üst üste geliyor.

KS

jote

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
H.o hocam
Ben olsam bu akşamki gaming gecesini beklerdim olmazsa onu veya attığım tomahawkı alırdım çünkü bugün black friday indirimleri var ve gaming gecesiyle üst üste geliyor.
Siyah beyaz cok farketmıyor bana dediğiniz gibi.İşlemciyi almadım 9800x3d gelirse alıcam haftalardır gelmiyor inşallah bugun gelir de alırız.Bir de cl30 ddr5 bi ram lazım ona da gene bakacagım.

H.o hocam
teşekkür edeirm

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Siyah beyaz cok farketmıyor bana dediğiniz gibi.İşlemciyi almadım 9800x3d gelirse alıcam haftalardır gelmiyor inşallah bugun gelir de alırız.Bir de cl30 ddr5 bi ram lazım ona da gene bakacagım.

teşekkür edeirm
Ram olarak;
2 tane bundan öneririm şuanda çok f/p.

KS

jote

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Ram olarak;
2 tane bundan öneririm şuanda çok f/p.
fiyat ozellikler falan güzel de n11 den teknolojik şeylerde cok cakma oldugunu soyluyolar cekınıyorum.

KS

jote

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
ccy teknoloji var ya bı de ben de o gozuktu ondan dedım

bir de şey sorucam ramlerde amd için expo intel için xmp seçmek gerçekten onemli mi expo almaya mı dikkat edeyim?
Expo alın hocam bazı ramlerde XMP+EXPO var onlarada bakabilirsiniz ama 7500f+Patriot viper kullanan bir ton kişi var benim attığım destekliyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri