Bu Fiyata Bu Sistem Alınır Mı?

Peak3le

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba Arkadaşlar,

inventusta bir sistem özelleşttirdim monitörde indirimde hoşuma gitti ikisini de ordan almayı düşünüyorum.

Sistemin parçaları:
İntel i5 10400f
Msi H510M-pro
Pny 16gb Ram
Xfx 6500xt
Xpg 512 gb m2 ssd
Sharkoon 650w 80+ psu
Cooler Master Masterbox MB311L kasa

Monitör ise
Viewsonic VX2468-PC-MHD 165 hz 1 ms Curved 1500r modeli

Fiyatı toplamda 14.150 TL'ye geliyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Aynı sitede şu sistem üzerinden özelleştirme yaparsan 200 TL daha ucuza geliyor gibi haberin olsun.

fireflux

Monitörsüz 10400'e felan geliyor bu attığın sistem, bütçeyi az daha arttırabilirsen incehesap'ta daha uygun sistemler var.

Bir de not olarak belirteyim, benim gözlemlerime göre bu tarz sistem toplama araçları, hazır sistemlerden biraz daha pahalıya getiriyor. Hazır sistem bulup onu özelleştirmek genelde daha ucuz oluyor.

Son düzenleme:
KS

Peak3le

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Aynı sitede şu sistem üzerinden özelleştirme yaparsan 200 TL daha ucuza geliyor gibi haberin olsun.

Monitörsüz 10400'e felan geliyor bu attığın sistem, bütçeyi az daha arttırabilirsen incehesap'ta daha uygun sistemler var.

Bir de not olarak belirteyim, benim gözlemlerime göre bu tarz sistem toplama araçları, hazır sistemlerden biraz daha pahalıya getiriyor. Hazır sistem bulup onu özelleştirmek genelde daha ucuz oluyor.
Zaten o sistemi özelleştirdim. Sadece ram adata yerine pny tercih ettim çok bi fiyat oynamadığı için.Bütçeyi de çok fazla artıramıyorum maalesef taksitle alıcağım taksitte fiyat artıyor onu hesaba katmak zorundayım

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Zaten o sistemi özelleştirdim. Bütçeyi de çok fazla artıramıyorum maalesef taksitle alıcağım taksitte fiyat artıyor onu hesaba katmak zorundayım
Anladım, ben belki farklı seçtim bir parçayı, daha ucuz yazdı fiyatını... Maks. bütçe bu ise alınabilir bence.

vzgecen609

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar inventusta bir sistem özelleşttirdim monitörde indirimde hoşuma gitti ikisini de ordan almayı düşünüyorum.
Sistemin parçaları:
İntel i5 10400f
Msi H510M-pro
Pny 16gb Ram
Xfx 6500xt
Xpg 512 gb m2 ssd
Sharkoon 650w 80+ psu
Cooler Master Masterbox MB311L kasa

Monitör ise
Viewsonic VX2468-PC-MHD 165 hz 1 ms Curved 1500r modeli

Fiyatı toplamda 14.150 tlye geliyor.
RX6600 LÜ SİSTEM TOPLASAN 13000TL

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Apu sistem düşünmez misin ? 1 sene idare edip sonra upgrade yaparsın. Apu sistem ile aynı bütçeye daha iyi anakart,ram,ssd vs kurtarıyor mu, kontrol ettin mi hiç ?

KS

Peak3le

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Apu sistem düşünmez misin ? 1 sene idare edip sonra upgrade yaparsın. Apu sistem ile aynı bütçeye daha iyi anakart,ram,ssd vs kurtarıyor mu, kontrol ettin mi hiç ?
Kontrol ettim düşünüp baktımda ama Apu sistem de bilmiyorum bi önyargım var geçiremediğim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri